Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe kan je je domeinen in Yuki optimaal en maximaal automatiseren dankzij de standaardwaarden en OCR-herkenningsregels? Wat is het belang van juist ingestelde standaardwaarden en OCR-herkenningsregels? En hoe kan je de kersverse Automatisatiemonitor het best gebruiken om het aanmaken van deze regels nog gemakkelijker te maken? Duik meteen in het webinar!

00:00
00:00
24:37
Heb je vragen na het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons Customer Support-team via [email protected].

Wat zijn de belangrijkste key take-aways van dit webinar?

  1. Standaardwaarden zijn slimme regels die automatisch aangemaakt worden door Yuki. Wanneer je de eerste factuur van een nieuwe relatie verwerkt hebt, zal Yuki automatisch een standaardwaarde aanmaken met hierin de grootboekrekening, btw-code en betaalmethode gedefinieerd. Zie je dus een foutief voorstel in het boekingsscherm op deze velden, navigeer dan naar de standaardwaarden van de relatie om dit correct te zetten voor toekomstige facturen.
  2. Maak OCR-herkenningsregels aan via de OCR-details van een factuur waarbij de relatie of het documenttype niet werd gevonden. Wanneer het documenttype of de relatie van een bepaalde factuur na verloop van tijd nog steeds niet (correct) herkend wordt, kan je een OCR-herkenningsregel aanmaken. Het is niet de bedoeling om proactief OCR-herkenningsregels aan te maken. Yuki leert bij van de aanpassing die je doet op deze velden. Dit is dus enkel ter uitzondering.
  3. Met de Automatisatiemonitor optimaliseer je de automatisatie en herkenning van Yuki. Via het tabblad ‘Algemeen’ zie je in één oogopslag waarom automatisatie in Yuki wordt tegengehouden en kan je de voorgestelde verbeterpunten eenvoudig oplossen om tot een 10 op 10 te komen. Bij het tabblad ‘OCR herkenningsregels’ kan je nieuwe OCR-herkenningsregels aanmaken bij facturen waarvan de relatie niet of foutief herkend is. Ook worden OCR-regels getoond die niet correct werken of verkeerd ingesteld zijn. 

Ontdek hoe automatisatie de btw-pieken afvlakt bij Dhoore Accountant

Waar Dhoore Accountant vroeger 90% van de tijd bezig was met de verwerking, focussen ze nu, dankzij automatisatie, veel meer op persoonlijke adviesverlening. Het resultaat? Een dynamische samenwerking met de ondernemer én een lagere werklast voor de dossierbeheerder! Je leert alles over hun geautomatiseerde werkwijze via dit interview!

Ontdek de andere video’s van de Automatisatiemaand