Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat zijn UBL-facturen nu net en wat is het belang ervan? Hoe maak je zo efficiënt mogelijk UBL-regels aan in onze Yuki-software? En, hoe zorg je er bovendien via je UBL-regels voor dat de automatisatie in al je dossiers optimaal werkt? Je leert er alles over in dit webinar!

00:00
00:00
19:32
Heb je vragen na het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons Customer Support-team via [email protected].

Wat zijn de belangrijkste key take-aways van dit webinar?

  1. Een UBL-factuur wordt in principe altijd 100% juist herkend. UBL bevat namelijk een xml-bestand dat alle informatie (zoals factuurnummer, factuurdatum, btw-bedrag en factuurbedrag) van een factuur bevat. Deze data wordt één op één overgenomen uit het xml-bestand en zorgt dus altijd voor een volledig correcte herkenning. Reden te meer voor de ondernemer om leveranciers aan te schrijven om facturen ook in UBL-vorm aan te leveren, lijkt ons!
  2. Herken een UBL-factuur in Yuki via de rode bol naast de factuur. Zo weet je meteen of je UBL-regels dient in te stellen als je de factuur op meerdere grootboekrekeningen wil uitsplitsen. De aanlevermethode is hierbij onbelangrijk.
  3. Het gebruik van UBL-regels in Yuki is optioneel. De standaardwaarde voor een relatie zal ervoor zorgen dat de factuur op één grootboekrekening geboekt wordt. Wil je echter splitsen over meerdere factuurregels of boeken op verschillende grootboekrekeningen, dan maak je best een UBL-regel aan. Belangrijk is wel dat de standaardwaarde, die bij de eerste boeking van een nieuwe relatie, ook aangemaakt wordt. 100% automatisatie gegarandeerd!

Ontdek hoe HB Accountants veel meer controle heeft gekregen dankzij automatisatie

Omdat de boekhouding dankzij automatisatie veel efficiënter loopt, genieten de medewerkers van HB Accountants veel meer tijd en ruimte om proactief advies te verlenen, om gedetailleerde analyses te maken en om frequent, concreet en diepgaand klantcontact te onderhouden. Lees in deze blog hoe HB Accountants, door de omarming van automatisering, meer controle krijgt!