Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling zorgt dat voor bestellingen in Bol.com automatisch facturen worden aangemaakt in Yuki.Bol.com heeft meer dan 8 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 15 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot een van de populairste winkels van Nederland en België. Sinds de introductie van ’Verkopen via bol.com’ verkopen al meer dan 20.000 ondernemers via bol.com

Voordelen

  • Verkoopresultaten steeds Up-To-Date: Het integreren van Bol.com met Yuki stelt u in staat de Bol.com verkoopresultaten automatisch door te zetten naar uw boekhouding. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.
  • Automatische facturen: Handig als eindklanten bellen met het verzoek een btw-factuur te delen, juist omdat Bol.com dit voor de ’Verkopen via bol.com’ overlaat aan de zakelijke-verkoper.

Over Webwinkelfacturen.nl

De koppeling is gemaakt door webwinkelfacturen.nl. Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding. Ze zijn in 2014 begonnen en vinden het erg leuk het KMO’s te helpen hun administratieve lasten te verlagen. Sinds kort koppelen ze ook kassa’s aan de boekhouding, om retailers en restaurants te ontlasten. Met Yuki koppelen we maar liefst 11 systemen.