Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat is bookingplanner?

Bookingplanner biedt een betaalbare all-in-one oplossing voor elk hotel of elke B&B die meer boekingen wil bereiken met minder administratie. Met behulp van Bookingplanner krijg je toegang tot alle grote boekingssites. Het wordt hierdoor makkelijker om reserveringen te sturen en behandelen en de communicatie naar de klanten te stroomlijnen.

Hoe werkt de koppeling?

Bookingplanner is een cloud-based PMS voor hotels met geïntegreerde channel manager en commissie-vrije boekingsmodule. De koppeling laat toe om facturen en creditnota's van Bookinplanner naar Yuki te sturen.

Voordelen

  • Geen manuele exports/imports: de koppeling zorgt ervoor dat facturen en creditnota's automatisch vanuit het PMS naar de boekhoudsoftware gestuurd worden.
  • Leer uit gedetailleerde rapporten: raadpleeg verschillende rapporten in het cloud PMS en ontdek hoe je zaak er écht voor staat.
  • Automatiseer communicatie met je gasten: stuur het juiste bericht op het juiste moment zonder veel tijd te verliezen.
  • Boost jouw directe boekingen: meer commissievrije reserveringen betekent meer winst.
  • Verbeter jouw online zichtbaarheid: met de Channel Manager maak je je snel boekbaar op boekingssites.

Hoe de koppeling activeren?

De koppeling kan eenvoudig geactiveerd worden via de instellingspagina in Bookingplanner mits het ingeven van uw ID en logingegevens. Bookingplanner's support team helpt u hiermee graag.