Direct naar de contentDirect naar de footer

Over Cafca Software

Cafca Software is voor het installatiebedrijf de oplossing voor alle bedrijfsprocessen en administratie. De enige tool die je nodig hebt als installatiebedrijf. Jij krijgt overzicht, rust en vertrouwen. De oplossingen bieden we aan in de volgende modules: offertes en facturen, werkplanning, projecten, onderhoudsbeheer, track & tijdsregistratie, voorraadbeheer & materiaalplanning.

Met de websoftware haal je succes in huis. Kwaliteit gekoppeld aan innovatie en flexibiliteit. Je installatiebedrijf blijft niet alleen bij, maar loopt zelfs voorop. Cafca Software staat als een baken van innovatie, vertrouwen en groei voor installatiebedrijven.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de automatisering van de installatiesector, zijn wij niet alleen een softwareleverancier. Wij zijn een partner in kennis en een gids voor de toekomst in de steeds veranderende installatiewereld. Ons doel is om het leven van de installateur eenvoudiger te maken met Cafca Software.

Bij Cafca Software ontwikkelen we slimme bedrijfs- en administratiesoftware voor installatiebedrijven. Dat doen we sinds 1989 en met veel plezier en toewijding.

We zijn trots dat we al meer dan 1200 installatiebedrijven helpen die actief zijn in Verwarming - Ventilatie - Airconditioning - Koeling - Sanitair - Elektriciteit - Beveiliging.

Onze Missie

Wij geloven dat elk installatiebedrijf, hoe klein of groot ook, de potentie heeft om uit te blinken. Onze software is meer dan een tool; het is een gids die bedrijven leidt naar digitalisering, efficiëntie, kwaliteit, succes en groei. Door onze diepgaande kennis en begrip van de installatiesector, bieden wij persoonlijke, relevante inzichten en ondersteuning, waardoor onze klanten niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar deze overtreffen.

Jouw gids naar een succesvolle toekomst

Wij zijn innovatief, betrouwbaar en altijd een stap vooruit. Samen met onze klanten bouwen we aan een toekomst waarin elk installatiebedrijf niet alleen succesvol is, maar ook een bron van inspiratie en vertrouwen in de installatiesector. Doe met ons mee op deze reis naar succes en innovatie.

Hoe werkt de koppeling?

Via een module in Cafca Software is het mogelijk met Yuki een boekhoudkoppeling te maken. De verkoopfacturen worden realtime naar Yuki gestuurd (via API) en dat kan voor meerdere facturen tegelijk. Dit zorgt ervoor dat er voor elk boekhoudprogramma met een importmodule een koppelingsbestand gemaakt wordt. De gebruiker zal direct feedback krijgen voor elke factuur als het opladen al dan niet geslaagd is.

De Yuki-koppeling is in Cafca Software Cloud voor alle klanten met de DigaCommerce module beschikbaar.

Ook de koppeling met verkoopfacturen is mogelijk met Cafca Software Windows. Je selecteert eerst een periode en vervolgens worden alle aankooptransacties opgehaald uit Yuki. Via knop Send all to Cafca Software worden de gelecteerde aankopen naar Cafca gestuurd. In Cafca Software worden aankoopfacturen gegenereerd. Deze aankopen komen ineens als kost op het project te staan.

Voordelen

  • Geen dubbel werk: Facturen dienen niet meer opnieuw ingevoerd te worden.
  • Strak debiteurenbeheer: Alle betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd via Cafca Software Windows. Zo kun je nog sneller inspelen op jouw debiteurenbeheer door tijdig herinneringen en aanmaningen te versturen.
  • Btw aangifte zo gedaan: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat (bijna) alles volledig automatisch wordt verwerkt.