Direct naar de contentDirect naar de footer

Aan- en verkoopfacturen vanuit Cafca automatisch in Yuki

Door Cafca en Yuki aan elkaar te koppelen, kies je voor maximale efficiëntie en schakel je alle mogelijke fouten uit. Met één klik worden je aankoop- en verkoopfacturen en de betalingen ervan gesynchroniseerd tussen beide systemen.

Hoe werkt de koppeling?

Via een optionele module in Cafca is het mogelijk met Yuki een boekhoudkoppeling te maken. Deze innovatieve module in Cafca zorgt ervoor dat er voor elk boekhoudprogramma met een importmodule een koppelingsbestand gemaakt wordt. Verder voorziet deze koppeling ook in betaalbestanden en het importeren van Coda-bestanden (elektronische uittreksels).

Voordelen

  • Geen dubbel werk: Facturen dienen niet meer opnieuw ingevoerd te worden.
  • Strak debiteurenbeheer: Alle betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Zo kun je nog sneller inspelen op jouw debiteurenbeheer door tijdig herinneringen en aanmaningen te versturen.
  • Btw aangifte zo gedaan: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat (bijna) alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Over Cafca

Cafca nv is een softwarebedrijf dat zich focust op de bouwsector. Zij automatiseren reeds 16 jaren bouw-, afbouw- en installatiebedrijven met een gestandaardiseerd en modulair softwarepakket. In hun assortiment vind je zowel algemene modules zoals dossiers, offerte, aankoop, magazijn, nacalculatie, vorderingsstaten en facturatie, als branche modules. Hun Cliënteel bestaat zowel uit de zelfstandige als de KMO en heeft een 6000tal gebruikers.