Direct naar de contentDirect naar de footer

Yuki én Lightspeed worden beide door veel horeca-uitbaters gebruikt. Met de koppeling is het mogelijk om je verkopen automatisch door te zetten naar Yuki. Je hoeft deze dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen. Alles wordt direct bijgewerkt in Yuki.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling activeer je vanuit de Lightspeed appstore. Tijdens het installatie-proces wordt er een koppeling gelegd tussen het kassasysteem en Yuki. Als de koppeling gelegd is wordt voor iedere bestelling die op Betaald wordt gezet in Lightspeed een factuur aangemaakt in Yuki. Klantinformatie, kortingen en BTW-codes (ook ICP) worden automatisch meegenomen.Mocht je liever willen dat de facturen uit Lightspeed worden doorgezet naar Yuki, of dat binnen Yuki de bestellingen direct verwerkt worden, dan kan dat. Neem in dat geval contact op met [email protected]. De koppeling is een real-time koppeling. Dat betekent dat de bestellingen direct worden doorgezet.

Voordelen

  • Direct inzicht: Alle aan- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment precies duidelijk wat je hebt verdiend.
  • Volledig online: Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.
  • Zorg voor een professionele administratie met minder fouten: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, moet je exporteren en importeren of zaken dubbel bijhouden. Geen gedoe meer dankzij de automatische link.

Over Spinoza IT

Spinoza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online systemen. Dat betekent dat gegevens van het ene systeem, bijvoorbeeld bestellingen in een webwinkel, automatisch doorgezet worden naar een ander systeem, bijvoorbeeld een online boekhoudpakket. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Spinoza IT via www.webwinkelfacturen.nl.

Hoe de koppeling activeren?

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen.

Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen met [email protected]. Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Spinoza IT op nummer +316 – 54 64 52 95.Op deze helppagina vind je meer informatie over de koppeling tussen Lightspeed en Yuki.