Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

Het hele jaarrekeningproces van samenstellen tot en met publiceren naar de nationale bank. Allemaal in Visionplanner, dé tool voor het opmaken van de jaarrekening. Gebruik je tijd optimaal! Gedurende het jaar gebruik je de tussentijdse rapportages om cijfers te controleren en bevindingen vast te leggen. Zo presenteer je niet alleen telkens correcte en relevante informatie, maar doe je alvast het werk voor de jaarrekening! Natuurlijk kun je als accountant en ondernemer samenwerken aan het opstellen van je rapportage. Notities maken, taken toewijzen, het kan allemaal.Visionplanner integreert volledig met Yuki zodat alle financiële data direct zichtbaar is als bruikbare informatie voor de cliënt.

Voordelen

  • Kijk vooruit!Voorspel de financiële ontwikkeling van je bedrijf! Met onze slimme trendanalyses heb je zicht op de cijfers van morgen.
  • Slim begrotenVisionplanner Cloud maakt het samenstellen van een begroting eenvoudiger dan ooit. Je kan eenvoudig de resultaten van vorig jaar als uitgangspunt nemen voor jouw begroting.
  • Managementinformatie altijd bij de handThuis, onderweg of tijdens jouw afspraak met investeerders, Visionplanner Cloud gaat met je mee. Op ieder moment en vanaf iedere plek heb je toegang tot jouw online managementinformatie.

Over Visionplanner

Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Visionplanner is begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie.Meer dan 1700 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn financiële professionals, controllers, administrateurs of accountants. De Visionplanner rapportages kunnen qua opmaak, vorm en inhoud helemaal aangepast worden aan jouw wensen.

Hoe de koppeling activeren?

Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen met Visionplanner of via [email protected]. In deze video wordt uitgelegd hoe je de koppeling kan activeren.