Direct naar de contentDirect naar de footer
00:00
00:00
00:43

De Automatisatiemonitor: Yuki’s visie

Een monitor die niet alleen een verhelderend inzicht, maar ook concrete verbeterpunten biedt om je boekhouding verder te automatiseren - en dat bovendien zónder verlies aan controle? Daar staat Yuki’s Automatisatiemonitor voor. Als innovatief softwarebedrijf zijn we dan ook enorm trots om dergelijke monitor als eerste te implementeren en op deze manier onze visie extra kracht bij te zetten: accountants ontzorgen aan de hand van een volautomatische herkenning en verwerking van documenten. 

Met deze Automatisatiemonitor optimaliseerde ik eenvoudig de nauwkeurigheid van m’n automatische boekingsvoorstellen.

De meerwaarde van de Automatisatiemonitor

Yuki draagt automatisatie hoog in het vaandel. Het zit in onze kern ingebakken. De grootste meerwaarde van onze Automatisatiemonitor vormt dan ook de sterke verbetering van de volautomatische verwerking. Yuki’s Automatisatiemonitor stelt je immers concrete acties voor waar je zelf meteen mee aan de slag kan gaan om de automatisatiegraad van een domein te verhogen. Dankzij deze uitgebreide monitor krijg je veel meer inzicht in - en grip op - het automatiseringsproces. Met als resultaat? Meer efficiëntie, meer automatisatie en meer tijdswinst voor de accountant! 

Alles wat met automatisatie te maken heeft, is nu op één plek te vinden. Dat maakt het enorm inzichtelijk.

Je ziet in één oogopslag wat de huidige automatisatiescore van een boekhouding is. En dankzij de voorgestelde acties weet je meteen wat je aandacht nodig heeft en hoe je de score efficiënt kan verbeteren. Zo kan je eenvoudig dubbele relaties samenvoegen of verwijderen, foutieve standaardwaarden aanpassen of nieuwe OCR-herkenningsregels aanmaken in de monitor zelf. Ontdek het snel zelf via de Backoffice-tegle in een domein.

Wil jij ook aan de slag gaan met de Automatisatiemonitor? Duik in de software!

Ontdek de nieuwe monitor via de Backoffice-tegel in elk domein.