Direct naar de contentDirect naar de footer

Da’s slim boekhouden!

Boekhouden vanuit één platform: slim voor de accountant, inzichtelijk voor bedrijven

Bij Yuki zijn we ervan overtuigd dat boekhouden eenvoudiger, sneller en leuker kan. Alles wat je nodig hebt vanuit één geïntegreerd platform: innovatief en geautomatiseerd voor de accountant, inzichtelijk en verstaanbaar voor ondernemingen. Voor jou als accountant betekent niet niet alleen automatische herkenning, maar ook automatische verwerking. En niet alleen monitoring van de kwaliteit en werkdruk, maar ook sturen op de proactieve verbetering hiervan.

00:00
00:00
00:00

Benieuwd wat Yuki voor jou kan betekenen?

Yuki Awards 2022 winnaars

  • logo-bofidi
  • logo-bofisc
  • logo-accountancy-kava

Ontdek het verhaal van accountancykantoor Graef

00:00
00:00
01:39

Digitale tools als een extra paar handen. Dat is wat elke accountant nodig heeft om de ondernemer écht centraal te stellen. Accountantskantoor Graef ging zes jaar geleden in zee met Yuki. Sindsdien is ‘minder papierwerk, meer pro-actief advies’ dagelijkse realiteit. Ook de ondernemer getuigt dat je de administratie moet overlaten aan de experts en de tools, zodat je je als ondernemer kan focussen op waar je goed in bent: je product. Benieuwd wat ze nog te zeggen hebben over Yuki? Bekijk de case of lees het volledige verhaal hier. 

Wil jij alle voordelen van Yuki ontdekken?

Boek dan nu een vrijblijvende afspraak bij één van onze experts. Zij tonen je wat Yuki voor jouw kantoor kan betekenen via een gratis demo.