Direct naar de contentDirect naar de footer

Maak je kantoor future-proof

Klaar om jouw kantoor future-proof te maken? Optimaliseer de interne werking van jouw kantoor en zet in op een sterke samenwerking met je klant. Met de licentie Professional heb je toegang tot alle functionaliteiten van de Yuki Software die je hierbij ondersteunen. In deze formule heb je standaard een onbeperkt aantal boekhoudlicenties, toegang tot onze supportdienst én een uitgebreid onboarding- en digitaliseringstraject begeleid door onze experts. 

In het Yuki Portaal krijg je een overkoepelend overzicht van alle openstaande to do’s. Zo heb je algemeen op kantoorniveau steeds vat op je workflow. Hiernaast betaal je per ondernemingsnummer een administratiekost van €9,25 per maand.

  • Het Yuki Portaal

    €385,- p/m
  • Prijs per dossier

    €9,25 p/m

Functionaliteiten

Bij elk dossier dat je beheert in Yuki, bied je ook voor je klanten een uitgebreid aanleverplatform en inzichten aan. Wil je klant nog meer functionaliteiten? Hier vind je een overzicht met functionaliteiten en prijzen voor jouw klanten.

Disclaimer

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en volgen de jaarlijkse prijsaanpassing. We verwittigen onze gebruikers steeds op voorhand.

Wil je graag meer weten over Yuki? Aarzel niet om een verkennend digitaal gesprek in te plannen!