Direct naar de contentDirect naar de footer

Waarom Yuki? Omdat je financiële administraties beheren nog nooit zo eenvoudig was met onze boekhoudsoftware! Wij hebben immers één hoofddoel voor ogen: ervoor zorgen dat jij meer tijd hebt om te focussen op de groei van je kantoor of onderneming.

Je boekhouding intern of extern? Via een accountant, financieel expert of de ondernemer zelf? Ons maakt het niet uit! Yuki’s boekhoudsoftware garandeert je de beste real-time en datagedreven inzichten om je organisatie optimaal te sturen.

Yuki, Bright accounting

Uniek boekhoudplatform

Yuki is een sterk geautomatiseerd online boekhoud- en administratieplatform, dat met jou meedenkt. Gebruiksvriendelijk, real-time datagedreven en vol slimme functionaliteiten: samenwerken en strategisch vooruitkijken was nog nooit zo eenvoudig.

 • Compleet overzicht van unieke inzichten

  Ontbreken er nog documenten voor een complete boekhouding? Yuki kan je helpen om dit te ontdekken. In één overzicht zie je alle openstaande taken, vragen en facturen. Bovendien heb je, in samenspraak met je accountant, een verhelderend inzicht in de cijfers. Zo maak jij het verschil en ben je elk moment klaar voor de volgende stap.
 • Heldere communicatie

  Vragen over je boekhouding of je volgende stap? Yuki brengt raad! Vanaf nu zijn vraag en antwoord rechtstreeks gekoppeld aan het document, waardoor je voortdurend weet waarover het precies gaat. Handig, transparant, tijdbesparend én efficiënt: klaar voor een boekhouding op orde?
 • Intense samenwerking met instant advies

  De sleutels voor een goede samenwerking? Complete overzichten, heldere communicatie én real-time opvolging. Yuki’s sterktes. Met deze data, gekoppeld aan onze slimme boekhoudsoftware, kijk je immers niet alleen vooruit, maar ben je ook hélemaal klaar om de volgende strategische stap te zetten.

Yuki’s oplossingen

 • Boekhouden in de cloud

  Yuki is 100% cloud-based. En dat is één van onze grootste troeven. Onze software stelt jou immers in staat om je belangrijkste documenten altijd en overal in te kijken. Minder zoekwerk, meer tijdswinst en… een heerlijke gemoedstoestand.
 • Automatiseren van administratieve processen

  Onze software automatiseert zoveel mogelijk repetitieve, administratieve en eenvoudige handelingen voor jou. Zo win jij niet alleen tijd of verklein je de kans op fouten, maar bespaar je ook heel wat geld.
 • Focussen op kwaliteit en tijdig advies

  Je boekhouding correct en volledig: voor minder doen we het niet. Met onze dagelijkse, geautomatiseerde controle neem jij jouw beslissingen, gestoeld op accuraat advies. Overal en altijd.
 • Inzetten op gebruiksvriendelijke mobile accounting

  Surf met ons mee op mobile accounting, één van de belangrijkste trends in de wereld van accountancy. Via onze Yuki Assistant app beheer je jouw administratie en boekhouding met je smartphone.

Koppel Yuki eenvoudig met jouw systemen

Yuki’s boekhoudplatform koppelen met de software die je al dagelijks gebruikt? Met je loonadministratie, voorraadbeheer, tijdsregistratie of CRM? Zeker weten! Onze boekhoudsoftware koppelt met meer dan 100 andere tools.

Vertrouwd door meer dan 100.000 accountantskantoren en bedrijven

Deze organisaties werden gelukkiger met Yuki.

 • logo-bofidi

Prijs

Yuki heeft eindeloos veel voordelen. En dat levert jou meer succes op. Aangezien voor iedereen de weg daarnaartoe anders is, bieden we verschillende abonnementen aan. En op onze prijspagina ontdek jij welke bundel op jouw lijf geschreven is.

Starten met Yuki

Klaar om te starten met Yuki? Of wil je graag eens sparren met één van onze experten? Geweldig! Via ons volledig gepersonaliseerd onboarding programma krijg je onze software onder de knie en begeleiden we je stap voor stap met de implementatie. Klaar om alles uit ons platform te halen?

Veelgestelde vragen