Direct naar de contentDirect naar de footer

Een effectieve, duidelijke communicatie tussen de ondernemer en de accountant? Dat is van cruciaal belang! Er kan namelijk alleen maar sprake zijn van een soepele samenwerking, wanneer het stellen van vragen en het verlenen van antwoorden vlot gebeurt. Yuki werkt dit gelukkig in de hand. In de Yuki-software ligt de focus op een communicatieplatform dat niet alleen de dialoog tussen ondernemers en accountants stimuleert, maar ook de samenwerking optimaliseert. Ontdek hieronder wat dit voor jou betekent!

Waarom is efficiënte communicatie zo belangrijk?

Alles is communicatie. En communicatie is alles. Om die reden hebben we onze Yuki-software op zo’n manier vormgegeven dat ondernemers en accountants snel en efficiënt met elkaar kunnen sparren en overleggen. Van het vragen stellen achter bepaalde verrichtingen tot het versturen van herinneringen over missende bonnetjes: een efficiënte, gebruiksvriendelijke en flexibele communicatie wordt steeds belangrijker. Een paar redenen op een rijtje:

  • Directe toegang tot relevante informatie: In Yuki heb je voortdurend het brondocument naast je, op slechts één klik verwijderd. Documenten worden door de Yuki-software ingelezen en automatisch verwerkt, waardoor je geniet van een boekhouding die 100% doorklikbaar en overzichtelijk is.
  • Een uniforme, gemeenschappelijke taal: Yuki koppelt alle vragen en antwoorden aan specifieke facturen en documenten. Hierdoor kijkt elke Yuki-gebruiker te allen tijde precies naar hetzelfde, wordt alles snel duidelijk en is er van miscommunicatie geen sprake meer. Hallo, verhoogde efficiëntie!
  • Real-time inzicht om actueel bij te sturen: Ondernemers en accountants kunnen in het Yuki-platform met elkaar communiceren. Real-time! Vragen kunnen zo meteen beantwoord worden, waardoor er geen vertraging of storing plaatsvindt. Het resultaat? Betere én snellere beslissingen!
  • Een vlotte, constructieve dynamiek: Via het handige meldingsysteem in de Yuki-software weet je meteen wanneer er een vraag wordt gesteld en over welk document het gaat. Dit zorgt dat er snel geschakeld kan worden en bevordert de samenwerking tussen de ondernemer en de accountant.

Hoe zorgt Yuki ervoor dat de communicatie efficiënt verloopt? 

Een bijzonder waardevolle feature in het Yuki-platform? Het document staat altijd centraal. Yuki koppelt alle vragen (en antwoorden) immers direct aan een specifiek document, waardoor je te allen tijde geniet van een transparante communicatie. En dat geldt voor zowel de accountant als de ondernemer! Zo kunnen er snel bewerkingen gedaan worden, wordt er efficiënt geschakeld en bewaar je alle communicatie overzichtelijk op één veilige plek.

Naast een vlotte manier van samenwerken, zorgt deze centraliteit van documenten in onze software ook voor meer overzicht. Gedaan met de verschillende communicatiemiddelen (e-mail, telefoon, Whatsapp, social media, etc.). Voortaan is er nog maar één centraal en duidelijk communicatieplatform nodig - 100% geïmplementeerd in je boekhoudsoftware, nota bene! Klaar om de vruchten van deze verhoogde efficiëntie te plukken?

Yuki koppelt alle vragen (en antwoorden) direct aan een specifiek document, waardoor zowel accountants als ondernemers te allen tijde genieten van een transparante communicatie.

Wat zijn de voordelen van efficiënte communicatie?

Communiceren in Yuki? Dat staat gelijk aan snel, transparant en efficiënt samenwerken, steeds met het specifieke brondocument bij de hand. Bovendien krijg je een transparant totaaloverzicht van alle gestelde vragen en zie je meteen welke vragen er nog beantwoord dienen te worden. Benieuwd naar welke voordelen een efficiëntere manier van communiceren jou als accountant of ondernemer oplevert? We lijsten de voornaamste pluspunten hieronder voor je op:

Ontdek Yuki’s efficiënte communicatie in de software

Alle wegen in Yuki leiden naar… een betere samenwerking tussen de accountant en de ondernemer! Door het geïmplementeerde communicatieplatform in de software kunnen beide partijen nauwer samenwerken, gemakkelijker informatie uitwisselen én sneller duidelijk maken wat er van de andere verwacht wordt. Dit levert niet alleen meer rendement op, maar zorgt ook voor minder tijdverlies. En laten we eerlijk zijn: dat klinkt geweldig, toch?! 

Wil je meer weten over hoe Yuki jouw communicatie kan stroomlijnen? Onze experts duiken graag met je mee in onze software!