Direct naar de contentDirect naar de footer

In een sector waar nauwkeurigheid, transparantie en efficiëntie centraal staan, biedt Yuki’s Backoffice Portaal een onmisbare oplossing voor accountants en financiële professionals. Of je nu je bedrijfsboekhouding intern beheert of bij een accountantskantoor verantwoordelijk bent voor een brede portefeuille aan klanten: dit portaal zorgt niet alleen voor meer overzicht en controle, maar zorgt ook voor meer doeltreffendheid en een (nog) betere strategische besluitvorming. Je ontdekt hieronder alles over het Backoffice Portaal in Yuki!

Een duidelijk zicht op je essentiële taken

Met Yuki’s Backoffice Portaal krijg je een transparante helikopterview op je takenpakket. Zo kan je gemakkelijk en doelgericht schakelen en maak je als accountant of financieel expert moeiteloos de overstap naar een efficiëntere en meer strategische besluitvorming. Yuki’s Backoffice Portaal geeft je immers direct inzicht in onderstaande essentiële onderdelen van je dagelijkse takenpakket:

  • Documentverwerking: Houd een helder overzicht van welke verrichtingen er nog gedaan moeten worden.
  • Banktransacties: Volg je financiële transacties en geldstromen nauwgezet op en blijf up-to-date.
  • Klantvragen: Reageer snel, correct én met het brondocument ernaast op alle vragen van je klanten.
  • Btw-aangiftes en kwaliteit: Blijf op de hoogte van de status van je btw-aangiftes en waarborg de kwaliteit van je dossiers.
  • Backoffice beheer: Via een duidelijk en compleet overzicht hou je grip op je openstaande taken en to do’s.
  • Klantinformatie en data-analyse: Van specifieke klanten tot algemene analyses: je hebt alle data snel bij de hand.

Het Backoffice Portaal: een moderne tool

De ontwikkelingen in de boekhoudwereld vragen om een nieuwe mindset en een andere aanpak. Het wordt namelijk steeds belangrijker voor accountants en financieel experts om, ondersteund door de juiste tools, efficiënter te kunnen werken. Dit biedt niet alleen een gepast antwoord op het nijpende personeelstekort in de branche, maar ondersteunt ook de mogelijkheid om als kantoor of bedrijf een schaalbare groei te realiseren.

Moderne hulpmiddelen in een boekhoudsoftware, zoals OCR-herkenning, bankkoppelingen en facturatieprogramma’s, leveren tijdwinst op en stellen accountants en financials ook beter in staat om strategisch advies te verlenen. Yuki’s Backoffice Portaal, in helikopterview, toont je directe inzichten, waardoor je sneller kunt handelen bij onregelmatigheden en gerichter kunt inspelen wanneer er zich kansen voordoen. Kortom, je biedt een nóg betere service aan!

Via de helikopterview in Yuki’s Backoffice Portaal krijg je 100% inzicht, waardoor je sneller kunt handelen bij onregelmatigheden en gerichter kunt inspelen op kansen.

Wat zijn de voordelen van Yuki’s Backoffice Portaal?

Het Backoffice Portaal dient als jouw persoonlijke dashboard in Yuki. Het levert je een uitgebreide hoeveelheid informatie op en biedt je heel wat tools en features om je werk efficiënter te maken en te vereenvoudigen. Zo krijg je niet alleen inzicht in de workload van je medewerkers of de prestaties van je kantoor, maar ook een helder beeld van de kwaliteit van de boekhouding van je klanten, waardoor je doelgericht handelt en beslissingen neemt. We lijsten de voornaamste voordelen op:

Ontdek Yuki’s Backoffice Portaal

Het Backoffice Portaal van Yuki is jouw centrale hub, waarbij je een onmiddellijk en compleet zicht krijgt op alle belangrijke data. Van de nog te verwerken documenten tot de opvolging van de banktransacties, van de openstaande klantvragen tot de status van de btw-aangiftes: alles wordt overzichtelijk via een helikopterview weergegeven, zodat je geen enkele taak meer mist, voortdurend up-to-date bent en sneller - én accurater! - het verschil kunt maken. Wat denk je: ben je klaar om aan de hand van Yuki’s Backoffice Portaal nóg meer in te zetten op kwaliteit, klanttevredenheid, efficiëntie en productiviteit? 

Wil je meer weten over Yuki's Backoffice Portaal? Onze experts tonen jou graag alle voordelen!