Direct naar de contentDirect naar de footer

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen die werkt met deze koppeling is dit mogelijk.

Hoe werkt de koppeling?

Teamleader is een all-in-one CRM-systeem, project planning software en facturatieprogramma dat jouw kmo slimmer laat werken. De koppeling is een diepgaande integratie. Met de koppeling worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Teamleader geboekt in de online Yuki boekhouding. Daarnaast worden de betalingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd. Wanneer een factuur betaald wordt in Yuki, verandert de status in Teamleader ook naar ”Betaald”. Op deze manier automatiseer je het gehele facturatieproces.

Voordelen

  • Sneller en automatisch geboekt. De Yuki Backoffice hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen uit Teamleader volledig automatisch geboekt in de online Yuki boekhouding.
  • Strak debiteurenbeheer. Alle betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Zo kun je nog strakker zitten op jouw debiteurenbeheer door tijdig herinneringen en aanmaningen te versturen.
  • Btw aangifte zo gedaan. Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat (bijna) alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Hoe de koppeling activeren?

Eén overzicht voor al jouw klantgegevens. Simpel in gebruik, altijd en overal bereikbaar. Met de Teamleader tool kan je online je klanten beheren, facturen sturen en eenvoudig projecten plannen, zodat je in één klik je administratie doet.

  • Wanneer je al gebruiker bent van Teamleader, dan kan je de koppeling eenvoudig activeren via de instellingen. Op deze helppagina vind je meer informatie over het activeren van de koppeling. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.
  • Heb je nog geen account? Ga dan naar de website van Teamleader en vraag een account aan.