Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

Silverfin staat garant voor realtime connectie met Yuki, waardoor het onderbouwen van je werkdossiers tijdens een afsluiting nog eenvoudiger wordt. Dankzij de automatische synchronisatie komen de nieuwe boekingen automatisch in je Silverfin dossier. Zo zijn je cijfers steeds up-to-date!Het toelichten en analyseren van cijfers wordt kinderspel. De overzichtelijke workflow zorgt ervoor dat afsluitingen en werkdossiers uniform worden afgewerkt. Door de realtime link met Yuki zal je steeds het overzicht behouden en foutloze werkdossiers kunnen opmaken. Daarnaast zal je de jaarafsluitingen als tussentijdse rapporteringen automatisch kunnen genereren en dit volledig in de stijl van jouw kantoor. Ook analytische rapporten kunnen worden gegenereerd. Gaande van een traditionele balans tot een financiële rapportering op maat van een specifieke klant, dankzij Silverfin bouw je eender welk rapport, eenvoudig en zonder fouten.

Voordelen

 • Werk steeds met de laatste cijfers
  Door de realtime link met Yuki en Silverfin werk je steeds met up-to-date cijfers aan een rapportering. Het manueel aanpassen van cijfers in een Word-document behoort zo tot het verleden.
 • Zeg vaarwel aan complexe Excel-formules
  Silverfin zorgt voor foutloze rapporteringen, volledig op maat van je klant. Maak rapporten en scherpe analyses met 1 muisklik. Steeds in de stijl van jouw kantoor.
 • Gedaan met zoeken in papieren werkdossiers
  Documenten kan je voortaan koppelen aan de financiële data: zo wordt bijvoorbeeld het opvolgen van een afloopcontrole kinderspel.

Over Silverfin

Silverfin is op korte tijd uitgegroeid tot een stevige speler en reikt reeds meer dan honderden accountingskantoren dé oplossing aan voor hun vaak complex en statisch rapporteringsproces. Hun visie: het rapporteringsproces vereenvoudigen en het geloof dat accountants evolueren naar hands-on bedrijfsadviseurs.

Hoe de koppeling activeren?

 • Werk je al met Silverfin? Mooi! Dan kan je via het Yuki portaal eenvoudig doorklikken naar jouw Silverfin omgeving. Op deze helppagina vind je meer informatie over de koppeling.
 • Werk je nog niet met Silverfin? Maak kennis met deze eenvoudigste rapporteringstool en vraag hier gratis een demo aan.