Direct naar de contentDirect naar de footer

Jouw uitdagingen, onze oplossingen

Je bent een ondernemer pur sang, klaar om te groeien. En dan heb je nood aan data. Inzicht in je cijfers is immers van goudwaarde om je traject uit te stippelen. Investeren of niet? Een nieuw project starten of afwachten? Yuki leads the way! Onze software bezorgt jou de cruciale inzichten op een eenvoudige manier, zodat jij zelfs zonder boekhouddiploma de juiste analyse weet te maken. Ideaal, toch?

Koppel Yuki eenvoudig met jouw systemen

Yuki’s boekhoudplatform koppelen met de software die je al in huis hebt? Met je loonadministratie, webshop, tijdsregistratie, CRM? Komt goed! Onze boekhoudsoftware koppelt met meer dan 100 andere tools.

Yuki in de praktijk

Kiezen voor Yuki? Dat betekent kiezen voor een focus op ondernemen. Met Yuki krijg je immers grip op je financiële administratie en inzicht om jouw onderneming succesvol te sturen. Maar liefst 100.000 ondernemers gingen je voor.

Je moet zoveel mogelijk tijd steken in je eigen product en administratie overlaten aan de experts en de tools. Yuki is dan de logische keuze.

Bert Evens, Groep Arthur

Prijs

Yuki bestaat voor verschillende soorten ondernemingen. Om te bepalen welk abonnement het beste bij jou past, tonen we transparant ons volledige aanbod. Ontdek de mogelijkheden via onderstaande button en kies een abonnement op jouw maat!

Veelgestelde vragen