Direct naar de contentDirect naar de footer

Jouw uitdagingen, onze oplossingen

 • Bedien meer klanten met evenveel medewerkers

  Aan de hand van een slimme herkenning en verwerking van verschillende documenten, automatiseert Yuki repetitieve, manuele taken via artificiële intelligentie, zodat jij ze enkel nog finaal moet controleren. Kortom, meer tijdwinst én rendement!
 • Zorg voor een efficiëntere interne bedrijfsvoering

  Om je interne bedrijfsvoering te optimaliseren, heb je een helder inzicht nodig in je werkprocessen. Yuki biedt jou niet alleen een duidelijk beeld op vlak van productiviteit, maar ook op vlak van kwaliteit, zodat jij resoluut kunt inzetten op verbetering en groei.
 • Geniet van een vlotte, geoptimaliseerde klantrelatie

  In Yuki staat een duidelijke communicatie tussen de accountant en de ondernemer centraal. Onze software maakt optimaal samenwerken mogelijk op basis van actuele cijfers, waardoor vragen snel worden opgelost en er meer tijd ontstaat voor advies.
 • Pluk de winstgevende vruchten van digitaal werken

  Met alle data op één centrale plaats, krijg je als accountantskantoor een transparante inkijk in je financiën. Zo kan je niet alleen weloverwogen beslissingen maken, maar ook de winstgevendheid van je kantoor verhogen. Dat is toch ook niet onbelangrijk?

Sinds we met Yuki werken gaat onze verwerking veel vlotter. Dit zorgt voor een duidelijke afvlakking tijdens de btw-periodes of jaarafsluiting

Ilse Simis, Accountantskantoor Graef

Service & Onboarding

Een hechte samenwerking van A tot Z? Daar gaat Yuki voor. Ontdek alles over onze gepersonaliseerde onboarding en totaalservice.

Dankzij Yuki hebben we actueel inzicht in de cijfers van onze ondernemers. We hebben eindelijk het gevoel dat we niet meer achter de feiten aanlopen.

Nicola Dhoore, Dhoore Accountant

Prijs

Met Yuki’s slimme boekhoudsoftware werkt je kantoor efficiënter en garandeer je de beste dienstverlening voor je klanten. Ontdek onze verschillende pakketten. 

Wil je op je eigen tempo starten met Yuki? Dat maken we graag voor je mogelijk!

Veelgestelde vragen