Direct naar de contentDirect naar de footer

Bankafschriften automatisch in de online boekhouding

Door de samenwerking tussen CodaBox en Yuki worden de bankafschriften dagelijks geleverd in de vorm van CODA-bestanden en kunnen deze automatisch ingelezen worden in Yuki. Zo is het niet meer nodig om bankafschriften manueel in te voeren of ze te downloaden bij de bank en te uploaden in de online boekhouding. Op deze manier kan de boekhouding dagelijks bijgewerkt worden.

Hoe werkt de koppeling?

Met de geïntegreerde koppeling tussen Yuki en CodaBox worden alle details van de bankrekening van jouw klanten in Yuki opgeladen. Dit met jouw eigen volmacht van CodaBox, die je rechtstreeks in Yuki ingeeft.

Voordelen

  • Volledig automatisch: Je hoeft helemaal niets te doen om je Coda-bestanden in Yuki te krijgen.
  • All-in service: CodaBox beheert het administratieve proces om CODA-bestanden te verkrijgen en heeft hiertoe een samenwerking met het merendeel van de Belgische banken. Dankzij de samenwerking met Twikey kan CodaBox de CODA-bankvolmachten van Bank van Breda, Belfius en BNP Paribas Fortis elektronisch laten ondertekenen wat voor een zeer snelle activatie zorgt.
  • Vlotte technische service: Via onze technische dienstverlening zorgen we voor een vlotte en efficiënte aanlevering van de CODA-bestanden en PDF-bestanden ter verwerking in Yuki.

Hoe de koppeling activeren?

Hier vind je meer informatie hoe je de koppeling met Codabox activeert als accountant in Yuki.