Direct naar de contentDirect naar de footer

Wie? Yuki, een softwarebedrijf dat boekhouden slimmer, eenvoudiger én leuker wil maken. Hoe? Via een sterk geautomatiseerde boekhoudsoftware in de cloud en een doorgedreven ondersteuning en service. Als gepassioneerd, bruisend en dynamisch team van ruim 200 collega’s in België, Nederland en Spanje, werken wij aan creatieve oplossingen en helpen we onze klanten om hun werk te digitaliseren en optimaliseren. Klaar om de wereld van accountancy meer kleur te geven? 

Yuki, bright accounting.

00:00
00:00
01:21

Onze missie

Yuki is ontstaan voor de ondernemer. Punt. We willen ondernemers immers in staat stellen om hun business te runnen op basis van de best beschikbare, real-time informatie en wensen ze te ondersteunen in waar ze ijzersterk zijn: ondernemen. Minder administratie, minder tijdverlies en meer samenwerking met de accountant? Daar gaan we voor! En door ons modern, sterk geautomatiseerd en zelflerend boekhoudplatform helpen we de accountant om zich meer te positioneren als adviesverlener en expert. Hallo, constructieve partnership tussen ondernemer en accountant!

De Yuki cultuur

Yuki’s eigenheid? Die zit in de bedrijfscultuur ingebakken. Zo data-driven het product, zo menselijk het team achter de software. Vanaf het prille begin investeert Visma | yuki immers veel in HR, rekrutering, onboarding, coaching, teamspirit en individuele groei. Met als fundamentele basis? Happiness! Dit is de basis van wie we zijn, wat we ondernemen en hoe we het doen. Onze gemotiveerde collega’s geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf met een duidelijk doel voor ogen. Van persoonlijke groei tot professionele projecten: bij Yuki bruist het. En we doen er alles aan om bij te dragen aan jouw happiness.

Onze goedlachse en hardwerkende collega’s zijn het kloppende hart van Yuki en gaan altijd ‘the extra mile’ om hun steentje bij te dragen. Ze vormen dan ook één van onze grootste troeven - en vormen bovendien een knotsgekke, gezellige bende! Gelijkgezind in hun diversiteit, belichamen ze de vier waarden waarop we onze rekrutering en werking enten: entrepreneurial, dedicated, responsible en inclusive. Deze begrippen vormen het stokpaardje voor alles binnen Yuki. Van product en operationele processen tot teamspirit en klanttevredenheid: deze kernwaarden komen terug doorheen de gehele employee lifecycle.

 • Responsible

  Plichtsbewust, duurzaam en respectvol: voor elkaar én naar onze klanten. We inspireren elkaar, vertrouwen elkaar en durven de status-quo uitdagen om met z’n allen te kunnen groeien.
 • Inclusive

  Met z’n allen omarmen we elkaars diversiteit. We heten iedereen welkom, kennen een sterke samenhorigheid en hanteren een eerlijke, open feedbackcultuur. Zo kan je groeien tot je beste versie!
 • Dedicated

  Gepassioneerd en betrokken: als één hecht team gaan we ‘the extra mile’. We geloven in onze service en geven dankzij ons aanstekelijke enthousiasme kleur aan de accountancywereld van morgen.
 • Entrepreneurial

  Bij Yuki stimuleren we volop innovatie, zelfontplooiing, durf en initiatief. We experimenteren met de nodige creativiteit, staan open voor nieuwe ideeën en nemen ownership en verantwoordelijkheid.

Denken vanuit partnerschap

Onze rol reikt verder dan de boekhoudsoftware. Veel verder. Om ervoor te zorgen dat de kracht van ons platform volledig wordt benut, streven we immers continu naar een ijzersterke partnership met onze klanten, waarin wederzijdse inspiratie, adviesverlening en ondersteuning voortdurend centraal staan. Teamwork makes the dream work, toch?

Trots onderdeel van de Visma familie

Sinds augustus 2020 is Yuki, als de eerste Belgische overname, onderdeel van de Visma-familie. Dankzij verschillende strategische overnames, slaagde Visma erin om de Europese marktleider te worden op vlak van cloudoplossingen voor de accountancysector. Samen doorbreken we de status quo in de accountancymarkt door onze gedeelde focus op innovatie, security en gebruikerservaring. Ook is Visma absolute koploper op vlak van beveiliging, data en privacy, wat zich vertaalt in een veilige en razendsnelle data-uitwisseling van gevoelige informatie. Kortom, onder Visma’s vleugels én als rasechte pionier staan wij zelfverzekerd in de wereld van software.

Vertrouwd door meer dan 100.000 kantoren en bedrijven

Sinds 2009 is Yuki uitgegroeid tot een software die gebruikt wordt door ruim 1.300 accountantskantoren en meer dan 100.000 ondernemers.

 • logo-accountancy-kava
 • logo-van-den-neste