Direct naar de contentDirect naar de footer

Ilse Simis van accountantskantoor GRAEF en Bert Evens van Groep Arthur? Die hebben elkaar écht gevonden. Het zijn immers twee gedreven, dynamische en goedlachse zielen die dezelfde visie delen op ondernemerschap en accountancy. Samen zetten ze resoluut de schouders onder een efficiënte, digitale boekhouding en vormen ze een geoliede machine. En Yuki? Die vormt de perfécte smeerolie! Ze belichten met plezier hun verhaal, samenwerking en kijk op Yuki in onderstaande video:

00:00
00:00
01:39

Accountant en ondernemer zijn elkaars klankbord

Wat GRAEF zo sterk in de markt zet voor ondernemers? Dat is de hechte samenwerking die ze aanbieden - en bereiken - door digitale tools te implementeren. Zoals Yuki! Yuki biedt hen immers erg veel voordelen: een vlottere verwerking, een betere administratie, een snellere analyse en véél minder stress, chaos en overuren tijdens de btw-pieken of de jaarafsluiting. De gewonnen tijd zetten ze in op proactief advies, waardoor ze er reeds heel wat jaren in slagen om ‘accountancy as a service’ aan te bieden.

Een van de vele ondernemers waar GRAEF een unieke samenwerking mee heeft, is Groep Arthur. Groep Arthur is een evenementenbureau uit Antwerpen dat communicatiestrategie omzet in beleving. Via hun accountant kwamen ze bij Yuki terecht en… ondertussen zijn GRAEF en Groep Arthur zelfs elkaars tevreden klant geworden. GRAEF helpt met de administratieve bedrijfsvoering van Groep Arthur en Groep Arthur organiseert mee de bedrijfsevenementen van GRAEF. Over een unieke partnership gesproken!

Bovendien delen beide partijen, zowel de accountant als de ondernemer, dezelfde positieve visie op Yuki. Ook Bert Evens van Groep Arthur is er namelijk van overtuigd dat Yuki hen vooral tijdswinst oplevert. Het geeft de medewerkers van Groep Arthur de creatieve ademruimte om minder met de administratie bezig te zijn en meer met de dingen waar ze van houden, zoals het plannen van evenementen. Ieder zijn ding, toch?

Eén van de grootste voordelen van Yuki is dat de verwerking veel vlotter en sneller gaat… We zitten niet meer met pieken tijdens een btw-periode of afsluiting.

Het geheime wapen van accountantskantoor GRAEF

What’s in a name?! GRAEF komt naar buiten als ‘graaf’ boekhoudkantoor. En dat zijn ze ook. Het zijn rasechte digital believers, met een kloppend hart voor ondernemerschap en de accountancysector. Elke medewerker van GRAEF is zelf een ondernemende accountant die durft innoveren en stappen voorwaarts zet. Ze omarmen de innovatieve Yuki-software dan ook ten volle en hebben een dynamische, toekomstgerichte mindset.

Dit betekent echter niet dat de overstap naar Yuki zonder slag of stoot plaatsvond. Een volledig nieuwe manier van werken vraagt altijd wat tijd, geduld en inzet - maar dat schrikte GRAEF allerminst af. Ilse Simis is namelijk van mening dat accountants moéten openstaan voor een andere, sterker digitale manier van werken. En eens je die stap hebt gezet? Wel, dan wil je nooit meer terug! Benieuwd hoe Yuki je in dit traject begeleidt? Lees dan zeker deze blog!

Naast een sterke passie voor een innovatieve boekhouding en digitale boekhoudsoftware, hechten ze bij accountantskantoor GRAEF veel belang aan de interne bedrijfscultuur. Ze blijven bewust dicht bij hun kernwaarden ‘Groei’, ‘Relatie’, ‘Advies’, ‘Eenvoud’ & ‘Fun’. Oftewel, GRAEF! Kortom, een vooruitstrevend kantoor met een duidelijke missie… en Yuki vindt het dan ook héél ‘graaf’ om ze hierin te mogen ondersteunen!

Wil je in 3 minuten weten hoe Yuki jouw kantoor kan ondersteunen?