Direct naar de contentDirect naar de footer
00:00
00:00
00:40

Hou hier onze acties in het vizier

Onze pronostieken

Bekende koppen racen elke maand de benen van onder hun lijf om de beste tijd neer te zetten op een vast parcour. Het is aan jou om te raden hoé snel. Hou ons Facebook- of LinkedInkanaal in het oog voor meer info. En wie weet kijken we binnenkort samen naar het WK vanop neuslengte en met de eindmeet in het vizier.

Online Live Quiz

Steek de koppen bij elkaar want we gaan quizzen! Schrijf je in met je collega’s, zie het als een echte teambuilding en strijd samen voor die felbegeerde prijzen. Heb je een goede algemene kennis én bovendien bekend in het wielerwereldje? Dan is deze quiz echt iets voor jou!

Maandelijkse Visma | yuki challenges

We springen natuurlijk ook zelf op de fiets. Maandelijks kondigen we een challenge aan om jou op de fiets te krijgen. Geen fietsbenen, maar wel een grote believer van de koers? Dan zijn onze supporterchallenges misschien meer iets voor jou.

Start-to-bike

Schrijf je in voor onze Start-to-bike en volg het trainingsschema op weg naar de top! Concrete tips & tricks helpen je een koersfiets te kopen, conditie op te bouwen, te letten op gezonde voeding, etc.