Direct naar de contentDirect naar de footer

Wacht eens even, want… een Yuki Partner Gala?! 

Yes, dat heb je goed gelezen. Elk jaar organiseert Yuki een Partner Gala om onze partners te bedanken voor hun vertrouwen en te belonen voor hun harde werk. Op de planning? Een stijlvol evenement, een magische avond met receptie, award-show, diner en dansfeest in een unieke setting én een hartelijk netwerkmoment. Daarnaast dient het Partner Gala ook om onze felbegeerde Yuki Awards uit te delen en de winnende kantoren van dat jaar in de bloemetjes te zetten. Gebeten om meer te weten? Je vindt meer concrete informatie, tips & tricks over onze Yuki Awards hier.

Waarom organiseert Yuki dit evenement? 

Een terechte vraag en… bovendien eentje met een duidelijk en pasklaar antwoord: we organiseren het Yuki Partner Gala voor jou. Wij zien onze Yuki-accountants immers als rasechte partners en trekken graag samen aan de kar om niet alleen de sector te vernieuwen, moderniseren en digitaliseren, maar ook om ons product en onze service voortdurend te verbeteren. Daarnaast vinden we het persoonlijke contact met onze partners enorm waardevol en genieten we tijdens het Partner Gala met volle teugen van deze leerrijke en constructieve gesprekken. En zeg nu zelf: elke reden voor een gastronomische get-together… is een goede reden, toch?! 

Welke Yuki Awards kunnen er gewonnen worden?

We lijsten hieronder de jaarlijkse Yuki Awards op, inclusief vermelding van de Sustainability Award, Yuki’s kersverse trofee om mee naar huis te nemen! 

Geniet na van het Yuki Partner Gala 2023

00:00
00:00
00:00