Direct naar de contentDirect naar de footer

Jouw accountantskantoor digitaliseren? Dat vormt een absolute topprioriteit om mee te zijn met de veranderende wensen en eisen van het ondernemerslandschap. 

Ben je benieuwd in welke fase van de digitale volwassenheid jouw kantoor zich bevindt? Waar er nog concrete actiepunten en groeikansen mogelijk zijn? En welke bewuste stappen je nog kunt zetten om je digitale transformatie te verbeteren?

Het maturity model biedt je een helder inzicht in je huidige digitale en loodst je kantoor aan de hand van vier praktische handleidingen (te downloaden onderaan deze pagina) door de verschillende fases van je digitale transformatie. Met als uiteindelijke doel?

Een efficiënter, moderner, klantgerichter én winstgevender kantoor, dat vollédig klaar is voor de toekomst. Let’s start!

Ga met het Maturity Model aan de slag

Oké, je hebt het Maturity Model bekeken. Wat nu? Hoe ga je er concreet mee aan de slag? En welke stappen kan je nemen om met je kantoor verder te evolueren? In onderstaande handleidingen vind je, fase per fase, heel wat extra uitleg, tips & tools om het Maturity Model te verduidelijken én om je verdere digitale transformatie mogelijk te maken!

Benieuwd hoe Yuki je kan helpen bij het digitaliseren van je accountantskantoor?