Direct naar de contentDirect naar de footer

Softwarespuitje nodig?

Soorten vaccins, de vlotte organisatie van vaccinatiecentra en een stijve arm! Dat is de cafépraat aan het begin van de zomer. Na anderhalfjaar volgens de regels te leven, ging het opeens snel. De vaccins vlogen over de toonbank en de overheid drijft de snelheid op. Niet onbelangrijk: een boekhoudsoftware die op elk moment de stand van zaken aantoont.

00:00
00:00
02:16

Goede voorspelling van de kosten, nauwgezette opvolging en snelle verwerking

Het financieel plaatje achter de schermen van vaccinatiecentra is voor velen een flink huzarenstukje geweest, maar Dr. Matthijs (voorzitter van de huisartsenkring en eerstelijnszone Schelde-Leien en financieel verantwoordelijke voor vaccinatiecentrum Nazareth-Deinze) vond zijn gading bij Yuki en accountancykantoor A-count. Want ja, de vaccinatiesnelheid moet geëvenaard worden door de snelheid van software.

De organisatie achter het vaccinatiecentrum brengt heel wat kosten met zich mee. Hoe blijf je het financieel overzicht behouden als je zo kort op de bal moet spelen? Want elke betrokken vrijwilliger, dokter, verpleger of expert moet tijdig betaald worden. Ook het aantal geleverde vaccins moet overeenstemmen met het aantal toegediende vaccins. Cruciaal is een goede voorspelling van de kosten, een nauwgezette opvolging en een snelle verwerking. De boekhoudkundige software mag dus niet achterop hinken en moet permanent een transparant overzicht bieden. 

Tijdsefficiënt boekhouden begint bij digitalisering en automatisering

Het grote voordeel van Yuki is dat je document driven werkt. Om elke financiële transactie kort en probleemloos op te volgen, is het digitaal aanleveren en automatisch inlezen en verwerken van facturen een grote tijdswinst. Via dashboards op Yuki en Comandi heb je een visueel overzicht van de kosten. A-count en Dr. Matthijs zitten een halfuurtje per week samen om alle documenten te verwerken en uit te betalen. Zo heb je meer tijd om je te focussen op de kern van de zaak: het begeleiden van patiënten! 

Wil je Yuki beter leren kennen?

Snelle software, gefocust op gebruiksgemak. Win aan informatie met een eerste gesprek.