Direct naar de contentDirect naar de footer

Visma | yuki op het WK Wielrennen

Al maanden leefden we toe naar hét WK Wielrennen in Leuven. Met Visma als hoofdsponsor van wielerploeg Jumbo Visma, staan wij bij Visma | yuki voortaan récht in de pedalen bij het horen van de koers. We stonden op 25 en 26 september dan ook op de eerste rij om de coureurs toe te juichen aan de flanken van de finish.

Bekijk hier onze spetterende aftermovie

00:00
00:00
01:01

Een WK Wielrennen om nooit te vergeten!

Op 25 en 26 september streden de Elite Vrouwen en Mannen voor de felbegeerde regenboogtrui. We nodigden enkele partners uit in onze VIP-skybox om dit spektakel vanop neuslengte te volgen. Lotte Kopecky, Jolien D’Hoore, Wout Van Aert of Jasper Stuyven werden dan wel geen wereldkampioen, toch hebben we er dankzij de sfeer en ambiance een GOUDEN editie van gemaakt.

Winst of verlies, voor ons voelde het WK Wielrennen aan als herbronnen. We hebben éindelijk nog eens kunnen bijpraten met Yuki-partners, genoten van het viergangendiner van sterrenchef Seppe Nobels, ons laten inspireren door de keynote van Esra Tromp en Richard Plugge van Team Jumbo Visma en ons meerdere malen laten verrassen door het gouden kraslot onder onze stoel, de Visma | yuki éclair, de Jumbo Visma fiets-prijzen en de soms mislukte polaroids. Een zeer geslaagde editie!

Wat wij en Wout Van Aert gemeen hebben?

00:00
00:00
00:42
Dat we allebei énorm genieten van een eee-clair. Wout na zijn talrijke zoete overwinningen en wij op een van onze apéro’s. Net daarom ontwierpen we dé Yuki-éclair en deelden we deze uit op het WK Wielrennen op zondag. Wout legt het uit in dit filmpje.