Direct naar de contentDirect naar de footer

Bekende koppen racen de benen van onder hun lijf om de beste tijd neer te zetten op Zwift. Raad in welke tijd er gefietst werd en win zo knallende koersprijzen.

Bekijk de video en raad in welke tijd Kimberly Buys haar parcours heeft afgelegd.

00:00
00:00
00:21

Hoe kan ik deelnemen? 

Op social media lanceren we de pronostieken. Elke pronostiek loopt 2 weken: je hebt dus 2 weken de tijd om een gokje te wagen. Na die 2 weken maken we de winnaar bekend en kondigen we meteen ook de volgende pronostiek aan. Niet getreurd dus als je niet gewonnen hebt: je kan bij elke pronostiek opnieuw meedoen én zottere prijzen winnen. 

Hoe deelnemen? Vul rechts het formulier in and that’s it! Per pronostiek kan je 1 keer deelnemen. Heb je gewonnen? Dan nemen we contact met je op en vragen we naar welk adres we de prijs mogen opsturen. In geval van ex aequo geeft het antwoord op de schiftingsvraag de doorslag.

Wat kan ik winnen?

Bij elke pronostiek geven we andere leuke prijzen weg. Zo kon je bij de pronostiek met Ellen Sano een box met (gesigneerde) gadgets van Team Jumbo Visma winnen. Bij de pronostiek met Kimberly Buys wilden we de echte koerskrakken belonen met een VIP-ticket voor het WK Wielrennen op 25 september. Andere prijzen die je kan winnen, zijn Team Jumbo Visma fietstruitjes en merchandise zoals petjes, bidons, vlaggen…. maar ook voor de koffieliefhebbers hebben we koffiemokken en -bonen van Team Jumbo Visma.

Bekijk hier de uitslagen

Ellen Sano beet de spits af en sprong als eerste op de fiets

Ellen legde haar Zwift-parcours, de Island Beach Loop, van 13,2 km af in slechts 27 minuten en 23 seconden. Björg Vandenbroucke won deze pronostiek met zijn gok van 26 minuten en 42 seconden. Proficiat, Björg!

00:00
00:00
00:21

Wie fietst er allemaal mee?