Direct naar de contentDirect naar de footer

Yuki’s Financiële Monitor? Dat is dé tool om diepgaand inzicht te verkrijgen over de meest cruciale cijfers van je bedrijf of kantoor. Je marketingkosten van dit jaar vergelijken met die van vorig jaar? Je personeelskosten over het hele jaar analyseren? Je budgettering van A tot Z onder de loep nemen? Met de Financiële Monitor wordt dit kinderspel. Van de omzet tot de kasbalans, van het werkkapitaal tot de solvabiliteit en nog zoveel meer: aan de hand van een duidelijk, visueel dashboard krijg je al jouw belangrijkste KPI’s overzichtelijk gepresenteerd. Het resultaat? Meer grip op je financiën en alle tools, inzichten en kennis om de juiste beslissingen te nemen!

Jouw belangrijkste inzichten binnen handbereik

Aan de hand van Yuki’s Financiële Monitor krijgen zowel accountants als ondernemers actuele inzichten in de belangrijkste doelstellingen en cijfers. Zo zie je bijvoorbeeld meteen de impact van een nieuwe factuur, wat de kans op fouten meteen vermindert. Bovendien biedt de Financiële Monitor jou een duidelijk grafisch overzicht van alle gegevens, waardoor je in één oogopslag ziet wat de resultaten zijn. Deze informatie heb je voortaan binnen handbereik:

  • Omzet & Marge: Volg de ontwikkeling van je omzet en marge op de voet, identificeer trends of patronen en maak voortaan nóg betere beslissingen.
  • Resultaat: Krijg een duidelijk inzicht in je bedrijfsresultaten en ontdek manieren om de winstgevendheid van je kantoor of bedrijf te verbeteren. 
  • Financiële stabiliteit: Houd je banksaldo en kasbalans nauwgezet in de gaten, zodat je 100% zeker kunt zijn van een financieel gezonde bedrijfsvoering.
  • Klanten & Leveranciers: Beheer eenvoudig je openstaande klanten en leveranciers, optimaliseer de cashflow en verminder jouw financiële risico's.
  • KPI's: Monitor verschillende essentiële prestatie-indicatoren, zoals onder meer je werkkapitaal, je solvabiliteit en je rentabiliteit.

Je financiële gegevens transformeren in waardevol advies

Jouw actuele gegevens raadplegen? Dat kan in Yuki op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld de grafieken van je financiële data bekijken in de Financiële Monitor of log je simpelweg in je domein in via de Yuki Assistant app. Zo krijg je aan de hand van een gebruiksvriendelijk dashboard een duidelijk inzicht in de belangrijkste cijfers. Snel, efficiënt, eenvoudig en up-to-date: Yuki’s Financiële Monitor vertaalt in één oogopslag je financiële gegevens en zet deze data om in waardevolle adviezen en betere beslissingen.

Naast het gebruiksgemak en het inzichtelijke karakter van de Financiële Monitor, bespaar je ook heel wat tijd met je kantoor of bedrijf. Je hoeft immers niet langer manueel te worstelen met complexe financiële data en formules, verspreid in verschillende Excel-sheets. Bovendien ben je er zelfs van verzekerd dat de getoonde informatie betrouwbaar en juist is, aangezien bij Yuki steeds de brondocumenten centraal staan. Je kunt eenvoudig doorklikken tot op de factuur om een extra check uit te voeren. Kortom, met de Financiële Monitor kan je diepgaande financiële analyses uitvoeren, potentiële afwijkingen tijdig opsporen en gedetailleerde rapportages bekijken. Dat klinkt als iets voor jou, toch?

Snel, efficiënt, eenvoudig en up-to-date: Yuki’s Financiële Monitor biedt jou een duidelijk inzicht in de belangrijkste cijfers aan de hand van een gedetailleerd dashboard.

Ontdek de vele voordelen van de Financiële Monitor

Snel, efficiënt, up-to-date en inzichtelijk: de Financiële Monitor van Yuki zorgt voor een diepgaand inzicht in de belangrijkste cijfers van je kantoor of onderneming en vormt een cruciale tool voor iedereen die de financiële gegevens wil transformeren in waardevol advies. We lijsten nog enkele concrete voordelen op:

Ontdek Yuki’s Financiële Monitor

Je hebt het ongetwijfeld al door: Yuki’s Financiële Monitor vormt voor jouw kantoor of bedrijf een cruciale meerwaarde. Het garandeert immers jouw financiële stabiliteit, spoort tijdig mogelijke afwijkingen of tendensen op én maakt verdere groei en successen mogelijk. Kortom, ben je klaar om écht in je cijfermateriaal te duiken? Dan vormt onze Financiële Monitor een absolute must, dus… waar wacht je nog op? 

Wil je meer weten over de vele voordelen van de Financiële Monitor? Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag verder!