Direct naar de contentDirect naar de footer

Verkoopfacturen of kassaresultaten komen automatisch in de Yuki boekhouding terecht van zodra je ze aanmaakt in DeskFlow.

Hoe werkt de koppeling?

Met de geïntegreerde koppeling worden alle facturen automatisch geboekt in de Yuki boekhouding. Niet meer exporteren of importeren, van zodra er een factuur wordt aangemaakt, is ze zichtbaar in de boekhouding. Zo moet je je als ondernemer enkel nog bezighouden met je business en factureren. De resultaten zijn meteen zichtbaar. Je hoeft enkel je gegevens op te geven binnen de instellingen.Alle gebruikers van DeskFlow kunnen gratis de koppeling activeren en gebruiken.

Voordelen

  • Tijdswinst: De Yuki accountant hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen volledig automatisch geboekt.
  • Een totaaloplossing voor de ondernemer: Een volledige oplossing, zowel voor voorraadbeheer als orderopvolging. Samen maakt dit een sterke combinatie van tools voor iedere ondernemer.
  • Wettelijke documenten direct klaar: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, zijn de wettelijke documenten meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Over Deskflow

DeskFlow biedt operationele software aan die je helpt bij de bedrijfsvoering van je onderneming. Uitgebreid voorraadbeheer, CRM, facturatie, debiteurenbeheer zijn een greep uit de mogelijkheden.

Hoe de koppeling activeren?

Meer info om de koppeling te activeren, kan je verkrijgen via de website of via e-mail [email protected] gebruikers van DeskFlow kunnen de koppeling activeren en gebruiken. Op deze helppagina staat uitgelegd waar je jouw API-sleutel en Administratie-ID kan terugvinden in jouw Yuki administratie. In jouw Yuki administratie dien je wel de module "Yuki Factuur" te activeren in de Yuki Store.