Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

EMAsphere is een management-oplossing dat werd bedacht voor KMO-bedrijfsleiders en accountants. Het helpt je om de prestaties van je bedrijf op te volgen. Dankzij een geavanceerde module kan je prognoses, budgetten en business plannen creëren. Dankzij simulaties zie je er onmiddellijk de impact van. Dit met een specifieke focus op de kasstroom. Deze cloud-oplossing is beschikbaar voor een onbeperkt aantal gebruikers. Ook bevat ze een communicatietool waarmee je opmerkingen en acties naar andere medewerkers binnen het besluitvormingsproces kan sturen.Gedaan met downloads en alles manueel ingeven. Ook knip- en plakwerk in spreadsheets die niet gedeeld kunnen worden behoort tot het verleden. Het risico op fouten en het verlies van informatie is weg. EMAsphere automatiseert het bijwerken van de boekhoudgegevens. Ze vormt deze om tot management-informatie. Als directeur, financieel verantwoordelijke of accountant van een kantoor kan u eindelijk uw tijd besteden aan analyse en besluitvorming. EMAsphere is een volledig geïntegreerde management-oplossing, die in enkele dagen geïmplementeerd en operationeel is.

Voordelen

  • Tijdsbesparing: Snel inzetbare en volledig geïntegreerde oplossing. Besteed uw tijd aan de analyse van de prestaties en aan het nemen van beslissingen.
  • Geautomatiseerde KPI’s: Opvolging en de evolutie van de KPI’s in vergelijking met het budget en de voorbije periode.
  • Oplossing op maat: Altijd en overal toegankelijk, op alle soorten toestellen. Raadpleeg en visualiseer eenvoudig de belangrijkste succesindicatoren van uw KMO en uw berichten.

Over EMAsphere

EMAsphere biedt voor KOM’s en accountants een oplossing om de bedrijfsprestaties op te volgen. Meestal beschikken zij over beperkte middelen voor de update en de analyse van de beschikbare informatie. Dankzij deze oplossing worden de juiste beslissingen op het juiste moment genomen.