Direct naar de contentDirect naar de footer

Dankzij de koppeling tussen Yuki en FunkyTime worden verkoopfacturen automatisch in de Yuki boekhouding ingeboekt.

Hoe werkt de koppeling?

Om jouw facturatieprocess te vereenvoudigen kan je via de koppeling tussen FunkyTime & Yuki geautomatiseerd jouw verkoopfacturen uit FunkyTime boeken in Yuki.Na het activeren van de koppeling worden alle facturen & debiteur gegevens vanuit FunkyTime automatisch geboekt in jouw Yuki boekhouding. Wanneer de facturen als ‘betaald’ worden ingeboekt in Yuki, wordt ook de betaalstatus meteen geüpdatet in FunkyTime. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook fouten als gevolg van het manueel invoeren van gegevens.Ideaal voor zowel werkgever als werknemer. De werknemer geeft zijn projecten in op het platform zodat de werkgever van al zijn werknemers een timesheet kan afdrukken. Daarnaast kunnen er facturen aan de projecten worden gekoppeld die rechtstreeks in Yuki geboekt worden.

Voordelen

  • Tijdsregistratie: Met FunkyTime kan  je nauwgezet je tijd registreren voor elke opdracht of taak, op kantoor of onderweg. Na het beëindigen van een project kan je het correcte bedrag factureren op basis van de gepresteerde uren. In handige overzichten kan je per dag of per week raadplegen hoelang jouw medewerkers aan een opdracht of een project hebben gewerkt.
  • Registratie van onkosten: Naast de registratie van de gepresteerde tijd in het kader van een project, kan je met FunkyTime ook uitgaven zoals verplaatsingen, materiaalkosten, restaurant- en hotelkosten, etc. aan een project toevoegen. Je kan vervolgens deze kosten eenvoudig factureren door te selecteren welke geregistreerde uitgaven je aan de factuur wil toevoegen.
  • Werken in team: Of je nu alleen werkt of in teamverband, FunkyTime past zich aan aan uw workflow. Je kan moeiteloos meerdere gebruikers (medewerkers, freelancers, leveranciers) toevoegen en hen een taak of project toewijzen. De statistieken op basis van de geregistreerde prestaties en uitgaven van elke medewerker geven je inzicht in hoe jouw team presteert voor elk van de lopende projecten.
  • Online facturatie: FunkyTime helpt je om op basis van de geregistreerde uren en uitgaven overzichtelijke facturen te maken en te versturen. Maak en verzend je facturen in een paar klikken, en beheer hun status moeiteloos. Wanneer jouw klant de betalingstermijn overschrijdt, krijg je automatisch een waarschuwing. Bovendien koppelt FunkyTime zijn facturatie-module aan Yuki, zodat jouw verkoopfacturen automatisch geboekt worden.

Over FunkyTime

FunkyTime helpt freelancers en bedrijven efficiënter hun doelen te bereiken door het inzetten van intuïtieve en intelligente betaalbare, digitale tools. In een snel veranderende wereld wil FunkyTime mensen, data, inzichten en processen op een slimme manier bij elkaar brengen om samen een moderne werkplek te creëren. Zo vermindert de administratie, verhoogt de productiviteit en wordt duurzame groei gegarandeerd. Dit betekent dat er uiteindelijk meer tijd over blijft voor het échte werk, voor wat écht telt en neemt de werkvreugde toe. Meer ‘funky time’ dus!