Direct naar de contentDirect naar de footer

Lightspeed Retail biedt een gebruiksvriendelijke kassasysteem en e-commerce oplossing. Met behulp van Lightspeed Retail, is het mogelijk om de voorraad te beheren, rapportages in te zien, klantgegevens met additionele informatie waar te nemen.

Hoe werkt de koppeling?

De door Duopact ontwikkelde koppeling tussen kassasysteem Lightspeed Retail en boekhoudpakket Yuki moet eenmalig worden ingericht. Vervolgens zorgt onze koppeling ervoor dat de dagomzet automatisch worden overgenomen in de Yuki administratie. Tevens wordt er voor orders op rekening in Yuki een verkoopfactuur opgesteld.Het proces dagomzet: Voor dagomzet leveren we een journaalpost aan via de upload service.Het proces verkoopfactuur: Voor de facturen gebruiken we de sales webservice.Voordeel voor de accountant:

  • Koppeling loopt geheel automatisch. Dus geen handmatige verwerkingen. Zowel voor de dagomzet als verkoopfacturen vanuit Lightspeed Retail.

Voordeel voor de ondernemer:

  • Direct inzicht in dagomzet (inclusief splitsing btw) in je Yuki administratie. Verkoopfacturen ook direct in de Yuki administratie.

Over Duopact

Duopact is ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen inboeken of handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt koppelingen gemaakt op de wensen van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Duopact helpt je graag verder!

Hoe de koppeling activeren?

Duopact helpt met het activeren van de koppeling. Dit loopt via dit platform. Wat ze altijd nodig hebben zijn:

  • Jouw Yuki Admistratie-ID
  • Jouw Yuki API-sleutel ‘Autotask’
  • Jouw API-User