Direct naar de contentDirect naar de footer

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een OpenCart webshop is dit mogelijk. Met de OpenCart boekhoud app heb je nog minder omkijken naar je boekhouding. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling zorgt dat bestellingen die in OpenCart op "Verwerkt" worden gezet automatisch worden doorgegeven aan Yuki. De bestelinformatie – producten, prijzen, btw, verzendkosten en kortingen – wordt onmiddelijk naar Yuki gestuurd.Voor deze koppeling heb je een webwinkel bij OpenCart nodig en een Yuki account.

Voordelen

  • Sneller en automatisch geboekt: De Yuki Backoffice hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen uit de webshop volledig automatisch geboekt in de online Yuki boekhouding.
  • Direct inzicht: Alle in- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment exact duidelijk wat je hebt verdiend.
  • Btw aangifte zo gedaan: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Over Spinoza IT

Spinoza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online systemen. Dat betekent dat gegevens van het ene systeem, bijvoorbeeld bestellingen in een webwinkel, automatisch doorgezet worden naar een ander systeem, bijvoorbeeld een online boekhoudpakket. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Spinoza IT via www.webwinkelfacturen.nl.