Direct naar de contentDirect naar de footer

Geautomatiseerd debiteurenbeheer

Een goed ingericht debiteurenproces levert niet alleen tijdwinst op, maar is van groot belang voor de financiële gezondheid van je onderneming. Met de software van Outstanding24 is jouw debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd én online, zonder de controle uit handen te geven. Dankzij de software wordt elke onbetaalde factuur van jouw debiteuren na de vervaldatum effectief opgevolgd, worden facturen sneller betaald en moet jij niet meer omkijken naar je debiteurenbeheer. Via de bestaande API met Yuki is de koppeling met jouw boekhouding meteen geregeld en kan je snel aan de slag.

Zo werkt het proces voor debiteurenbeheer met Outstanding24

De facturen worden vanuit jouw boekhoudpakket automatisch ingelezen in Outstanding24. Na het verstrijken van de betalingstermijn start de workflow met betalingsherinneringen per e-mail of brief. Wanneer deze herinneringen en eventueel telefonisch contact niet het gewenste resultaat opleveren, wordt er een incassotraject gestart in het debiteurenproces. Berichten worden vanuit het incassobureau verstuurd, waarbij jij de controle over het proces houdt. Je kan het traject bijvoorbeeld op elk moment pauzeren en het is aan jou of je de berekende incassokosten en -rente ook daadwerkelijk doorbelast aan jouw klant.

Is je factuur na het incassotraject nog steeds niet betaald? Dan kun je het dossier en debiteurenproces met één druk op de knop overdragen aan de gerechtsdeurwaarder. Door het automatiseren van het proces wordt debiteurenbeheer optimaal en effectief ingericht.

Voordelen

 • In controle
  Gedurende het hele debiteurenproces hou je steeds zelf de controle
 • Eenvoudige koppeling
  100% geautomatiseerde koppeling met software van Visma
 • Inzicht
  In een overzichtelijk dashboard krijg je realtime inzicht in je debiteuren data
 • Gebruiksvriendelijk
  Dankzij het intuïtieve design is Outstanding24 overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
 • Sneller betaald krijgen
  Beter betaalgedrag betekent een gezonde cashflow
 • Continuïteit
  Het debiteurenproces loopt door, ook als jij er even geen tijd voor hebt
 • Overal beschikbaar
  Outstanding24 draait volledig online en is vanaf elk apparaat en locatie bereikbaar