Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

Zit je verveeld met onbetaalde facturen die blijven aanslepen? Via Unpaid vorder je deze nu snel en gemakkelijk in. Vergeet dure incassobureaus of lange procedures: met het online platform Unpaid dien je met enkele klikken een officiële claim in.Hierna wordt er automatisch een deurwaarder geactiveerd die binnen de 5 werkdagen met een officiële aanmaning naar je klant thuis gaat. Getest en goedgekeurd door al meer dan 400 ondernemingen! Probeer het gerust zelf eens, je zal zien dat het werkt.

Voordelen

  • Snel, voordelig, gemakkelijkKrijg na gemiddeld 30 dagen 100% van het openstaande bedrag terugbetaald, met het voorschot van Unpaid daarbovenop!

Hoe de koppeling activeren?

Werk je al met Yuki en wil je graag je onbetaalde facturen importeren in Unpaid? Dat kan! Je hebt enkel een Unpaid account nodig, zodat we die kunnen linken aan je Yuki account.Vanaf dan krijg je in je Unpaid account automatisch een lijst te zien van Yuki facturen die je meteen kan invorderen.Ga naar: https://unpaid.be/nl/unpaid-en-yuki en vul je e-mailadres in om een account aan te maken op Unpaid. Klik op de bevestiging in de welkomstmail en kies vervolgens een paswoord. Log met je nieuwe account in op Unpaid.be, klik in het menu op “Yuki” om de connectie te maken met je Yuki account. Vanaf nu krijg je in je Unpaid account automatisch een lijst te zien van Yuki facturen die je rechtstreeks kan invorderen.