Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

Yoobi is een online oplossing om grip te houden op de projecten binnen je organisatie. Hiermee kan je niet alleen je uren bijhouden maar ook verlofregistratie, planning en facturatie. De koppeling controleert twee keer per dag, automatisch op ontvangen betalingen. De koppeling zorgt ervoor dat je altijd een actueel debiteurenbeeld hebt en je slim om kunt gaan met herinneringen.

De koppeling controleert om 07.00 uur en 13:00 uur de betalingen die Yuki heeft ontvangen en probeert die te matchen met de openstaande facturen in Yoobi. In het overzicht ‘betalingen verwerken’ staan alle voorstellen van gevonden transacties tegen de openstaande facturen. Transacties die 100% matchen met een openstaande factuur krijgen automatisch een fiat en status ‘betaald’.

Voordelen

  • Sneller en automatisch geboekt. Werk met deze koppeling en stop met het handmatig importen van banktransacties.
  • Foutloze boekingen. De herkenningsgraad van facturen wordt hoger en je vergeet nooit meer je banktransacties.

Over Yoobi

Met Yoobi beschik je over een veelzijdige oplossing voor het registreren van uren, verlof, kilometers, relaties en verkopen. De online software is beschikbaar via de webversie of app. Zo heb je altijd grip op de administratie.

Hoe de koppeling activeren?

Meer weten? Yoobi laat je graag zien wat de koppeling voor je kan betekenen. Vraag nu een gratis demo aan. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.