Direct naar de contentDirect naar de footer

Of je nu starter, groeier of doorwinterde ondernemer bent, bij ons kun je terecht voor een volledige begeleiding inzake boekhouding en fiscaliteit, en dit in elke fase van je bedrijfsvoering.

Naast het voeren van de boekhouding van je onderneming en het vervullen van de fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen, zorgen wij ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de opportuniteiten die je onderneming je biedt. Wij helpen je bij het uitstippelen van de ideale koers opdat jezelf en je onderneming van het financieel comfort kunt genieten waar je recht op hebt, ook wanneer het einde van je actieve carrière in zicht is.

In onze dienstverlening staat persoonlijke betrokkenheid van jou als klant centraal. Wij willen jouw vertrouwenspersoon zijn die ten alle tijde je vragen en onzekerheden beantwoordt met glasheldere adviezen.Wij richten ons specifiek naar consultants, adviseurs, architecten, tuinontwerpers en boomchirurgen, medici en paramedici, artiesten, regisseurs, productiemedewerkers, journalisten, fotografen, …

Kiezen voor Accenium Accountancy & Tax, is kiezen voor een vertrouwenspersoon die in alle openheid altijd voor je klaar staat.