Direct naar de contentDirect naar de footer

Wij bieden kleine en middelgrote ondernemingen alsook vrije beroepen een uitgebreide service van diensten aan waaronder :

Volledige en deskundige verwerking van boekhouding, vanaf het inboeken van facturen tot en met de eindbalans. Volledige organisatie van de boekhouding voor zowel éénmanszaken als vennootschappen. In eigen beheer, digitaal of intern door ons kantoor.

Totaalservice inzake fiscaliteit :

  • Directe belasting: van het opmaken van de personen- en vennootschapsbelasting tot de belastingcontroles.
  • Indirecte belasting: de periodieke B.T.W. -aangiften met de eventuele controles. Oprichten en vervullen van opstartformaliteiten van zowel éénsmanszaken als vennootschappen.

Balansanalyses, opmaken jaarrekening, fiscale optimalisaties, analyses en besprekingen en opvolging van uw dossier(s) enz…

Begeleiding bij de verwerking van uw loonadministratie.

Alle werkzaamheden die u van een erkende fiscaal accountant ITAA mag verwachten bieden wij u aan. Daarnaast kunnen wij door gerichte samenwerking op een onafhankelijke basis met specialisten in andere domeinen (advocaten, bedrijfsrevisoren, kredietinstellingen en notarissen) garant staan voor cliëntgerichte kwaliteit.

Ons antwoord op de vraag hoe de lokale handelaar of ondernemer zich best kan wapenen tegen grote winkelketens, multinationals en e-commerce-reuzen  : Beter een ‘grote kleine’, dan een ‘kleine grote’; wij geloven in de toekomst van ‘Local Heroes’ en staan dan ook graag tot uw dienst.