Direct naar de contentDirect naar de footer

Ons jonge bedrijf profileert zich als een dynamisch boekhoudkantoor met veel oog voor de specifieke vragen en problemen van de klant. De zaakvoerder heeft in zijn loopbaan ervaring opgebouwd in meerdere boekhoudkantoren en is aangesloten als Alumni bij een van de ‘Big Four’ kantoren. Door de grote variatie in het klantenbestand is de afgelopen vijftien jaar een ruime expertise opgebouwd. Alles wordt steeds in het werk gesteld om zelfs de meest veeleisende klant tevreden te houden. Dit wordt bereikt via een voornamelijk persoonlijke aanpak met regelmatig overleg waar nodig.

Ons doelpubliek: zelfstandigen en kleine tot middelgrote ondernemingen. Voor hen willen wij een ondernemerskompas zijn en zorgen voor ondersteuning bij alles wat zij nodig achten om zich te kunnen focussen op het ondernemerschap zelf. Wij beseffen dat dit veel verder gaat dan enkel boekhouding en fiscaliteit en verwachten daarvoor op de nodige samenwerking te kunnen rekenen. Enkel in overleg kunnen we de specifieke behoeften bepalen en daar moeten wij dan een correcte en betaalbare prijs tegenover stellen.

De focus ligt vooral op een bijzonder klantgerichte benadering, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteitsvolle manier van werken aan een rechtvaardige en correcte prijs. Hiertoe wordt nog steeds veel tijd besteed aan opleiding en overleg met externe partners in de diverse deelgebieden van het beroep.

De goede samenwerking met hogescholen, beroepsverenigingen, advocatenkantoren, auditkantoren, verzekeraars, verscheidene ondernemingsloketten, sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen zijn een onmisbare hulp geworden om een correcte service te kunnen aanbieden. Voor alle duidelijkheid: om onze onafhankelijkheid te garanderen, ervaren wij