Direct naar de contentDirect naar de footer

2022? Ook dat is weer een zinderend jaar gebleken voor onze software! Met behulp van de feedback van onze Yuki-partners en hun ondernemers schaafden we afgelopen jaar onze software bij, voerden we heel wat nieuwe product updates door, optimaliseerden we onze gebruiksvriendelijkheid en surften we met ons team verder op de uitdagende golven van de technologie. De accountancy-wereld staat niet stil - en Yuki doet dat evenmin.

Ben je benieuwd naar onze doorgevoerde veranderingen en optimalisaties? Kijk gerust even mee wat er in 2022 gewijzigd werd en ontdek alle nieuwe functies en verbeteringen die jouw leven als accountant - én ondernemer - een pak eenvoudiger zullen maken! Without further ado: hier komen onze product updates. Veel kijk- en leesplezier!

00:00
00:00
02:02

Yuki in een vernieuwd jasje

Ons vernieuwde sales dashboard? Dat vormt voortaan de perfecte oplossing voor drukke accountants en ondernemers die in één oogopslag hun financiële gegevens willen raadplegen. Visueel aantrekkelijk én verhelderend transparant: what’s not to love?! 

Daarnaast hebben we onze navigatie ook vereenvoudigd en (nog) gebruiksvriendelijker gemaakt en vergemakkelijkten we de berekening van de vervaldata. Naast deze sales updates, staken we eveneens onze afschrijvingstabel in een fraaier - en duidelijker! - jasje. Het oog wil ook wat, toch?

Bovendien focusten we ons in 2022 ook op de boekstuknummers. Ons product team maakte deze verwerking niet alleen eenvoudiger en mooier qua design, maar zorgde ook voor een opmerkelijk efficiënter proces om jouw workflow te ondersteunen en optimaliseren.

Yuki als sterke connector

Netwerken smeden, verbindingen maken, bruggen bouwen: it’s the Yuki way of doing things. En dat geldt uiteraard ook voor onze software. Naast onze sterke automatisatie en toonaangevende kracht om met meer dan 100 mogelijke pakketten te kunnen koppelen, belichten we graag twee nieuwe updates uit 2022.

We slaagden er in 2022 ook in om onze automatisatie naar een hoger niveau te tillen. Naast de reeds bestaande connecties met banken en sociale secretariaten, zetten we via onze kersverse CARO-integratie met CodaBox in op next-level automatisatie van je kredietkaartafschriften. Hallo efficiëntie!"

Ook de geüpdatete Peppol-connectie zorgt voor een snellere, accuratere en meer doeltreffende verwerking van je UBL-facturen. Wederom: automatisatie deluxe! Dit betekent immers dat je vlugger kunt schakelen en meer kunt focussen op wat er écht toe doet: doordachte adviesverlening.

Yuki als mobiele speler

Je boekhouding in je broekzak? Da’s pas handig! Om tegemoet te komen aan de noden van onze ondernemers, heeft het product team in 2022 onze software nóg meer mobielvriendelijk gekregen. Zei iemand daar ‘remote working’?!

Vanaf nu kan er eenvoudiger gecommuniceerd worden aan de hand van zelf in te stellen push-notificaties. Zoals altijd: met het document centraal. Zo mis je geen enkele update, blijf je volledig op de hoogte en neem je je boekhouding overal met je mee.

Op die manier willen we de immediate response verbeteren tussen accountant en ondernemer. Met een vlottere beschikbaarheid, betere communicatie en (h)echtere samenwerking als resultaat! Over de toekomst van accounting gesproken! 

Je merkt het meteen: we hebben, net als in 2021, niet stilgezeten. En maakten het beheer van je financiën met veel plezier eenvoudiger dan ooit tevoren. Niet alleen de visuele verbeteringen, de vereenvoudigde navigatie of de sterkere automatiseringsgraad, maar ook de koppelingen met CARO of Peppol en de rigide focus op mobile-friendly boekhouden, één van dé accountancy-trends van 2023, heeft onze software naar een nieuw niveau getild, dus…

Waarom nog langer wachten? Yuki is er voor jou! Probeer Yuki’s nieuwste product updates vandaag nog uit en geniet van alle features om jouw boekhouding zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen! Let’s make it (ac)count(ing): succes!

Benieuwd wat Yuki voor jou kan betekenen?