Direct naar de contentDirect naar de footer

Yuki kent maar één geloof, dat van teamwork

Eén doel, één visie. Binnen je bedrijf én met je klanten. Yuki streeft naar een naadloze samenwerking en krachtige relaties tussen ondernemer, accountant, de software en onze eigen Yukianen. Hoe? Door te luisteren, te communiceren, drempels weg te nemen en te blijven optimaliseren. Het resultaat? Stuwkracht. Luister maar naar wat onze klanten te zeggen hebben.

Elke yuki stakeholder is een reflectie van onze eigen kernwaarden: passie, teamplay, futureproof ondernemerschap, customer focus en plezier. Deze waarden willen we niet alleen declameren, maar ook voelen.

00:00
00:00
02:07

Talent wins games, but teamwork wins championships.

Michael Jordan

Hoe laat je jouw bedrijfscultuur leven binnen jouw organisatie?

Met een goede portie gevoel, gezond verstand en een beetje soulsearching kan je de belangrijkste waarden van je accountancykantoor van in het begin scherpstellen. Schrijf ze ook fysiek uit. Zo ga je ernaar werken, leven en bouw je je team errond. Zij vormen het stokpaardje voor alles – van product, operationele processen tot teamspirit en klanttevredenheid. Zelfs wanneer de zaken even wat moeilijker lopen, dan hebben jij en je team meteen een houvast.