Direct naar de contentDirect naar de footer

28 april 2022 gingen we terug naar de bakermat van boekhouders: een historische plek waar facturen in rook opgaan. Of zoals wij het noemen: The Portal of Happiness. 

In de handelsbeurs: een neogotisch, zestiende-eeuws gebouw in hartje Antwerpen vierden we samen de toekomst van accountants in stijl. Een iconische locatie die al verschillende keren uit haar assen herrees. Op 28 april zetten we samen met onze partners de keet opnieuw in vuur en vlam. Herbeleef de avond met deze spetterende aftermovie

00:00
00:00
02:16

6 awards die het Yuki-succes belichamen

Het Yuki Partner Gala is elk jaar een ideaal moment om elkaar beter te leren kennen, onze afgelopen successen te vieren én vooruit te kijken naar de toekomst. Het is een manier om onze trouwe partners te bedanken omdat ze steevast kiezen voor digital accounting, hun klant-ondernemers bijstaan in het gebruik van de software en missionarisgewijs de boodschap van Yuki verkondigen aan anderen. Maar toch sprongen er vier kantoren en twee personen met kop en schouders bovenuit. Zij verdienen een Yuki-award omdat ze hoge toppen scheren met of door onze software.

1. Operational Excellence Award: Bofidi 

Bofidi schoot gisteren de hoofdvogel af met de award Operational Excellence. Als beste leerling van de klas, blinkt dit kantoor uit op alle vlakken: digitalisering, automatisering én klanttevredenheid. They are more than a number, een totaalpakketje. Al sinds de beginjaren zijn ze klant bij Visma | yuki en groeiden ze samen met ons uit tot het kantoor dat ze vandaag zijn. 

2. Fast Growing Award: Bofisc  

Bofisc wint de award voor snelste groeier. Dit kantoor zette de meeste dossiers op Yuki afgelopen twee jaar. Zij beschikken over een excellente Yuki-kennis. Met Yuki als belangrijkste instrument werken hun werknemers op een gestandaardiseerde manier en begeleiden ze ook de klant-ondernemers in het gebruik van de software. Niet enkel de cijfers zijn belangrijk, ook de Yuki-visie dragen ze hoog in het vaandel.

3. Customer Intimacy Award: Cogitax

Cogitax rijft de trofee voor ‘Customer Intimacy’ binnen. Dit Franstalig kantoor weet de harten van hun klanten te overwinnen. Ze zetten de noden van hun ondernemers altijd voorop en nemen tijd om elke situatie apart te analyseren en advies op maat te geven. 

4. Product Leadership Award: Accountancy Kava 

Accountancy Kava wint de award voor ‘Product Leadership’. Zij zijn gespecialiseerd in de fiscaliteit van de medische sector. Innovatieve tools zoals Yuki zorgen voor een interactieve samenwerking met hun klant-ondernemer. Ze excelleerde in het maximaliseren van de automatisatiegraad. Bovendien scoren ze hoog op vlak van tijdigheid en volgen ze alle software updates op de voet.

5. Miss Yuki: Evy Prinsen 

Evy Prinsen van ACCM is zeker geen groentje voor Team Yuki. Als sinds 2015 smijt ze zich vol enthousiasme voor en in de software. Ze legt geregeld het vuur aan de schenen van Team Support met uitdagende vragen en denkt mee na over de evolutie van het product. Ze belichaamt alles waar wij voor staan bij Yuki en draagt die boodschap uit aan iedereen die het horen wil. Dat verdient een persoonlijke award. 

6. Mister Yuki: Peter van den Broeck

Peter van den Broeck van boekhoud.expert haalt de gehoopte award binnen. Een eerlijk antwoord op de vraag of hij het verwacht had. Hij kent het product door en door, de mensen ook. Ook voor ons team is Peter een enorme aanwinst. Hij doet geregeld een uitgebreide testing voor aankomende functionaliteiten en zonder hem zou de software niet even ver geavanceerd zijn als vandaag. Hij is Yukiaan in hart en nieren.  De titel Mister Yuki is de kers op de taart. Kom je hem tegen, dan is Mister Yuki de enige juiste benaming.