Direct naar de contentDirect naar de footer

Spotte je op 9 februari knetterende vonkjes boven Dendermonde? Wel, goed gezien! In de iconische Hangar 43 verzamelde zich immers de fine fleur van de accountancy-wereld. De facturen werden ingeruild voor champagneglazen, de boekhoudkundige paperassen voor gezellige babbels en onze partners genoten met zienderogen. Happy faces everywhere. Zes aanwezigen verlieten het pand zelfs met een nóg grotere smile op hun gelaat: zij mochten de fel gegeerde Yuki-awards in ontvangst nemen.

00:00
00:00
02:41

En de award winnaars zijn…

Elk jaar strijken we de plooien van onze cocktailjurk glad en borstelen we het stof van onze black tie. De reden? Het Yuki Partner Gala. Een geweldig moment om met z’n allen naar uit te kijken. Samen met onze trouwe partners werpen we namelijk tijdens dit evenement een blik op de toekomst en bedanken we hen voor het vertrouwen. Zonder partners, geen Yuki!

Bovendien slagen een aantal accountants erin om werkelijk álles uit Yuki te halen, zetten enkele kantoren de digitale toon en ademen meerdere persoonlijkheden hun passie voor Yuki uit. Deze partners verdienen dan ook een extra pluim, in de vorm van een Yuki-award om mee uit te pakken! En we stellen ze hier graag aan jou voor.

1. Fast Growing Award: Creative Finance

Groei met de grote ‘G’: voor Creative Finance gaat het snel. Na een vlotte digitale opstart en een stevige versnelling à la Usain Bolt… staan al hun administraties op Yuki! Sterk werk! We belonen Creative Finance dan ook met de medaille van Fast Growing Award. Kortom, de creatieve sector mag gerust zijn met zo’n partner langs de zijlijn. Proficiat!

2. Customer Intimacy Award: Fibocount

Wie zijn klanten op een voetstuk plaatst, krijgt van ons een ereplaats op het podium. En terecht! Bedankt, Fibocount,om het onderste uit de kan te halen - en dat niet alleen voor je klanten, maar ook voor je personeel. De Fibocount-succesformule? Voortdurend bijboeken, waardoor de klanten elke dag van real-time inzichten kunnen genieten. Goed bezig!

3. Product Leadership Award: Ge-fibo

Automatisering: 10 points. Innovatie: 10 points. Productleiderschap: 10 points. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De optimaal ingezette kwaliteitsmonitor bevestigt bovendien deze hoge cijfers en maakt van Ge-fibo dan ook de meer dan terechte winnaar van de Product Leadership Award. Wil jij deze prijs ook graag op je schouw? Doe dan zoals Ge-fibo en boek iedere dag bij. Of houd gerust eens een teambuilding in een boomhut! Wat het een met het ander te maken heeft? Wel, vraag dat maar eens aan Ge-fibo zelf!

4. Miss Yuki: Nancy Sak

Geen berg is te hoog voor Nancy Sak. Zéker niet met de juiste digitale ondersteuning! En als dossierbeheerder bij Creafig plukt ze dan ook vollédig de Yuki-vruchten. Een nieuwe feature? Nancy zit op de eerste rij. Een nieuwe klant of collega? Met engelengeduld toont ze de weg in Yuki. Bovendien vormt ze ook voor ons een gigantische meerwaarde, omdat ze voortdurend proactief meedenkt om onze software te verbeteren. Thanks, Miss Yuki!

5. Mister Yuki: Wim Marissens

Wim Marissen van Fiskodata draagt digitalisering en automatisatie hoog in het vaandel. Hij is erg grote fan van Yuki - en wij zijn dat eveneens van hem! Wim vormt immers voor ons een broodnodig klankbord en gewaardeerde sparring partner, die niet alleen op constructieve wijze met ons meedenkt, maar ook - en met veel plezier - nieuwe features uittest. Een diepe buiging voor onze Mister Yuki!

6. Operational Excellence Award: HB Accountants

HB Accountants is nog lang niet aan zijn proefstuk toe. Na de Customer Intimacy Award in 2019, mochten ze dit jaar dan ook opnieuw een welverdiende prijs in ontvangst nemen: de Operational Excellence Award! Van digitalisering, over automatisering, tot klanttevredenheid: op alle vlakken blinkt dit kantoor uit met de hoogste score. En om die reden mochten zij met de hoofdprijs van de avond huiswaarts keren!

Voilà, dit waren ze dan! Onze winnaars van de Yuki Awards 2023 zijn gekend! Een waanzinnig dikke proficiat aan al deze kantoren. Zij verdienen het om op deze manier in de spotlight gezet te worden en mogen het komende jaar uitpakken met hun award! 

Natuurlijk zijn er ook een aantal kantoren die nét geen trofee wisten te bemachtigen. Ook aan hen zeggen we een welverdiende merci voor hun fantastische inzet tijdens het voorbije jaar. Doe vooral zo verder en wie weet… claimen jullie volgend jaar een plaatsje op ons podium!

Welke Award wil jij volgend jaar in de wacht slepen?