Direct naar de contentDirect naar de footer

Over APIcenter

Automatiseer jouw bedrijfsprocessen dmv API koppelingen in het APIcenter. Bestellingen kunnen gesynchroniseerd worden. Koppel Yuki met jouw webshop, marktplaats, kassasysteem, PIM, ERP en CRM pakket.

Hoe werkt de koppeling?

Elke 5 minuten checkt de koppeling standaard of er een bestelling doorgezet kan worden. Dit is allemaal inzichtelijk in het dashboard van APIcenter onder activity. Zodra APIcenter de bestelgegevens ophaalt vanuit bijvoorbeeld jouw webshop, worden ze verwerkt en ontbrekende gegevens (bijvoorbeeld Store ID) worden toegevoegd en het verzendproces wordt gestart.

Eerst controleert APIcenter of de order al bestaat; als dat het geval is, slaan we deze over. Als de order niet bestaat, controleert APIcenter of de klant bestaat en afhankelijk van het resultaat wordt de klant aangemaakt of bijgewerkt. APIcenter controleert of alle producten bestaan en vervolgens wordt de bestelling verwerkt.

APIcenter maakt onderscheid in het aanmaken van klanten op basis van de ontvangen brondata. Als APIcenter een bedrijfsnaam ontvangt, wordt er een zakelijke debiteur aangemaakt met de bijbehorende contactgegevens. Als er geen bedrijfsnaam is, wordt er een particuliere debiteur aangemaakt. De controle op het bestaan van een klant gebeurt op basis van het e-mailadres.

Ordertypes: Yuki ondersteunt verkooporders en verkoopfacturen.

Instellingen: Voor een volledig overzicht kun je de documentatie raadplegen. Alle documentatie vind je op: https://support.apicenter.io/hc/nl-nl/categories/4406922314385-Applicatie-handleidingen

Standaard bieden we de functionaliteit om specifieke mappings te maken, zoals betalingsvoorwaarden en -methoden van een webshop naar Yuki.

Wil je gebruikmaken van een standaard debiteur? Deze is ook standaard beschikbaar in APIcenter.

Op de site van APIcenter staat er per koppeling (combinatie met Yuki) wat de koppeling kan en hoe het werkt. Zie onderstaande link alle combinaties met Yuki: https://apicenter.io/nl/koppelingen/yuki/

Wat zijn de voordelen van de koppeling voor accountant en ondernemer?

Als Accountant kan je je in het APIcenter aanmelden als partner. Zet uitgebreide koppelingen voor jouw klanten op. Alle koppelingen voor je klanten in 1 omgeving!

 • Je eigen partner dashboard
 • Diverse commerciële voordelen
 • Maak zelf accounts aan voor jouw klanten
 • Toegang tot de APIcenter partner community
 • Breid je diensten portfolio uit met koppelingen
 • Extra features in het dashboard om koppelingen op te zetten
 • Biedt jouw diensten aan; wordt zichtbaar in de support omgeving van APIcenter en ontvang leads van klanten op zoek naar extra domein expertise!

Meer informatie vind je in de onderstaande link:
https://apicenter.io/partner-worden/?lang=nl

Voordelen voor ondernemers:

 • Werk sneller en efficiënter
 • Koppel zelf jouw systemen in APIcenter
 • 30 minuten gratis support
 • Glassbox; Inzicht van jouw data in dashboard
 • APIcenter houd je up-to-date bij foutmeldingen, deze kan je zelf oplossen
 • Altijd bestellingen Up-to-date
 • 14 dagen gratis trial
 • Ongelimiteerde transacties

Vergroot je ecosysteem door marktplaatsen kassasysteem, PIM, ERP en CRM pakketen gemakkelijk toe te voegen. Zo houd je alles centraal en up-to-date.

Hoe de koppeling activeren?

In het APIcenter platform kun je zelf met de wizard jouw koppeling opzetten. Hier kies je welke data je wilt synchroniseren en stel je de basis instellingen in. Met de gratis 14 dagen trial krijg je de tijd om de koppeling te configureren.

Kom je er niet uit? Dan helpt APIcenter je in een half uur gratis op weg om de basis van de koppeling op te zetten. In veel gevallen werkt de basis van de koppeling dan naar wens.

Is er na de gratis hulp diepgaandere ondersteuning nodig op de koppeling? Dan kun je in jouw dashboard een strippenkaart kopen. Onze APIcenter experts helpen je dan graag met koppeling gerelateerde vraagstukken.

Heb je applicatie specifieke vragen? Bijvoorbeeld het aanmaken van extra velden in de applicatie of het aanmaken van extra magazijnen of andere specifieke wensen, neem dan contact op met een van de APIcenter partners.