Direct naar de contentDirect naar de footer

De door Duopact ontwikkelde koppeling tussen Autotask (Datto) en Yuki zorgt ervoor dat verkoopfacturen automatisch worden ingeladen in jouw Yuki administratie.

Hoe werkt de koppeling?

De door Duopact ontwikkelde koppeling tussen Autotask (Datto) en Yuki zorgt ervoor dat verkoopfacturen automatisch worden ingeladen in jouw Yuki administratie. Na betaling wordt de betaalstatus bijgewerkt in Autotask. Yuki communiceert dus weer terug met Autotask. Hiermee heb je in één oogopslag een actueel klantbeeld en weet je altijd welke facturen nog open staan.Hoe werkt de koppeling precies? De data van de originele verkoopfactuur vanuit Autotask wordt getransformeerd naar data voor Yuki. Die leveren wij aan bij de Yuki API. Yuki bouwt op basis van deze data een factuur op. Het resultaat is dus een factuur, hetzelfde als dat deze handmatig in Yuki aangemaakt zou worden via de Yuki verkoopmodule.

Voordelen voor de accountant

  • Factuur automatisch ingeboekt. Geen handmatige boekingen meer.

Voordelen voor de ondernemer

  • Doordat de factuur automatisch wordt ingeboekt, heb je realtime inzicht in je administratie.
  • Inzicht in de betaalstatus van de facturen in Autotask.

Over Duopact

Duopact is ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen inboeken of handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt koppelingen gemaakt op de wensen van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Duopact helpt je graag verder!

Hoe de koppeling activeren?

Duopact helpt met het activeren van de koppeling. Dit loopt via dit platform. Wat ze altijd nodig hebben zijn:

  • Jouw Yuki Admistratie-ID
  • Jouw Yuki API-sleutel ‘Autotask’
  • Jouw API-User

Op deze helppagina staat uitgelegd waar je deze gegevens kan terugvinden in jouw Yuki administratie.Deze koppeling maakt hiernaast ook gebruik van de module “Yuki Factuur", waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.