Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

EenvoudigFactureren.be is een online facturatieoplossing voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Dankzij deze koppeling professionaliseer je jouw administratie op een eenvoudige en doeltreffende wijze. In EenvoudigFactureren.be kan je flexibel en zonder zorgen facturen aanmaken, afdrukken en versturen. Ook het opvolgen van facturen en het registreren van betalingen wordt kinderspel dankzij deze integratie.

Voordelen

  • Modern en gebruiksvriendelijk: Met een moderne interface en met het grootste gebruiksgemak beheert u uw facturatie zoals u dat zelf wenst.
  • Volledig online: Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.
  • Eenvoudige opvolging en rapporteringAanmaken en opvolgen van uw facturen is nog nooit zo eenvoudig geweest. En gewapend met een set handige rapporten verliest u nooit meer iets uit het oog.
  • Sneller geboekt: De backoffice hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken.

Hoe de koppeling activeren?

Door een integratie te voorzien met EenvoudigFactureren kunt u uw facturen rechtstreeks versturen naar het Yuki-platform.Om een verbinding met EenvoudigFactureren op te zetten heb je een API-sleutel en administratie-ID nodig van uw Yuki-account. Je kan deze bekomen langs uw boekhouder of door je aan te melden op uw Yuki-account. Je vindt ze terug onder “Mijn domein” > Webservices. Indien nodig kan je op deze pagina een nieuwe API-sleutel en administratie-ID aanmaken. Eénmaal je een API-sleutel en administratie-ID hebt kan je de connectie opzetten. Dit gaat langs Instellingen > Integraties > Verbinden met Yuki. Deze connectie moet je slechts 1x uitvoeren. Deze koppeling maakt ook gebruik van de functionaliteit “Yuki Factuur”, dewelke vrijkomt na activatie van de Small bundel.

Interesse in een koppeling of wil je meer informatie? Kijk gerust eens op de helppagina. Je kunt ook direct contact opnemen met de ontwikkelaar via [email protected].