Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

eWINGS is een e-commerce agentschap. Ze zijn afkomstig uit de Xplore Group, een leider in het online landschap. eWINGS bouwt Magento webshops voor KMO’s op basis van het eWINGS-platform. Ze helpen online ondernemingen te groeien door het aanbieden van e-fulfilment en consultancy. Dit doen ze onder andere door hulp te bieden op het vlak van navigatie in de online wereld, maar ook zaken zoals opslag en distributie nemen ze voor hun rekening. Het eWINGS platform connecteert met honderden marketplaces en is eenvoudig centraal te beheren.

Het feit dat e-WINGS Magento webshops bouwt zorgt er ook voor dat je eenvoudig de koppeling met Yuki kan maken. Dit zorgt dat de verkoopfacturen van je webshop automatisch op de juiste plek in Yuki worden gezet. Ook de btw-aangifte is razendsnel geregeld en op je smartphone zie je exact wat je hebt verdiend. Kortom, je financiële administratie is keurig op orde en jij hebt er geen omkijken meer naar!

Voordelen

  • Btw aangifte zo gedaan: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.
  • Direct inzicht: Alle in- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment exact duidelijk wat je hebt verdiend.
  • Volledig online: Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.

Hoe de koppeling activeren?

Alle verdere informatie over eWINGS en de activatie van de koppeling vind je hier en hier. Deze koppeling maakt ook gebruik van de module “Yuki Factuur”, waardoor je deze module op voorhand dient te activeren in de Yuki Store.