Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat doet HVHNOTES?

HVHNOTES is een grote hulp bij de administratie van de ondernemer. Geschikt voor een heel breed gamma van bedrijven: aannemers, retail (oa kassaverkoop met barcodelezer), garages (met car-pass) etc. We bieden een scala aan uitgebreide functies. Eenvoudig en toch compleet. Ook maatwerk is mogelijk.

Wij voorzien automatische verwerking van verkoopfacturen in het boekhoudprogramma Yuki. Het volstaat dat uw boekhouder Yuki in gebruik heeft. De ondernemer hoeft hierin niets te doen. En als de ondernemer verkoopfacturen naar zijn klanten stuurt per mail dan wordt een technisch document meegestuurd zodat de klanten dit kunnen doorsturen naar hun boekhouder. Op die manier worden deze facturen automatisch geboekt.

Wat zijn de voordelen?

Voor de ondernemer: hij hoeft verder geen facturen meer te bezorgen aan de boekhouder.

Voor de boekhouder: het werk wordt eenvoudig gemaakt omdat de boekingen automatisch gebeuren.

Voor beiden: vereenvoudiging en tevredenheid.

Hoe werkt de koppeling?

Synchronisatie van de verkoopfacturen is een automatisch voortschreidend systeem. Eén druk op de knop, om het even op welk moment, volstaat om door te sturen wat nog niet was gesyncrhoniseerd.

Hoe de koppeling activeren?

Dit is heel eenvoudig instelbaar bij de bedrijfsinstellingen binnen HVHNOTES. En de gebruiker kan ook beroep doen op onze service. De koppeling is geïntegreerd in HVHNOTES en zonder meerkost te gebruiken door alle klanten en gebruikers van HVHNOTES. De werking, ook deze koppeling dus, kan gedemonstreerd worden op voorhand.