Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling voor ICS moet eenmalig worden ingericht. Hierna kunnen de ICS afschriften eenvoudig worden geïmporteerd in Yuki.Het proces: het uploaden van een CSV bestand met bankafschriften naar het upload webservice.Voordelen voor de accountant

  • Inzicht in alle transacties.
  • Door het inladen van de ICS afschriften is deze volledig opgenomen in jouw administratie.

Voordelen voor de ondernemer

  • Inzicht en specificatie in alle transacties. De administratie is up-to-date.

Over Duopact

Duopact is ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen inboeken of handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt koppelingen gemaakt op de wensen van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Duopact helpt je graag verder!

Hoe de koppeling activeren? 

Duopact helpt met het activeren van de koppeling. Dit loopt via dit platform. Wat ze altijd nog nodig hebben zijn:

  • Yuki Admistratie-ID
  • Yuki API-sleutel

Op deze helppagina staat uitgelegd waar je deze gegevens kan terugvinden in jouw Yuki administratie. Tevens krijgt de (nieuwe) klant een stappenplan toegezonden: Open het betreffende domein Navigeer in het Yuki menu naar de ‘Bank’ module Klik linksboven op het creditcard icoon: om een nieuwe creditcard te maken: Kies het type kaart Voer het kaartnummer in. Let op, het in te vullen nummer verschilt per type creditcard. Kies de juiste valuta Vul bij ‘Omschrijving’ een waarde in waaraan jullie zelf in Yuki de rekening kunnen herkennen, bijvoorbeeld de naam van de creditcard waarvan de data wordt ingeladen. Geef de gekozen bankrekeningnummers in combinatie met de valuta door aan Duopact.