Direct naar de contentDirect naar de footer

Yuki én Lightspeed worden beide door veel webwinkeliers gebruikt. Met de koppeling is het mogelijk om bestellingen en facturen uit je webwinkel automatisch door te zetten naar Yuki. Je hoeft deze bestellingen dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen. Bestellingen en facturen worden direct bijgewerkt in Yuki.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling activeer je vanuit de Lightspeed appstore. Tijdens het installatie-proces wordt er een koppeling gelegd tussen de webwinkel en Yuki. Als de koppeling gelegd is wordt voor iedere bestelling die op Betaald wordt gezet in Lightspeed een factuur aangemaakt in Yuki. Klantinformatie, kortingen en BTW-codes (ook ICP) worden automatisch meegenomen.Mocht je liever willen dat de facturen uit Lightspeed worden doorgezet naar Yuki, of dat binnen Yuki de bestellingen direct verwerkt worden, dan kan dat. Neem in dat geval contact op met [email protected]. De koppeling is een real-time koppeling. Dat betekent dat de bestellingen direct worden doorgezet.

Voordelen

  • Direct inzicht. Alle aan- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment precies duidelijk wat je hebt verdiend.
  • Volledig online. Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.
  • Zorg voor een professionele administratie met minder fouten. Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, moet je exporteren en importeren of zaken dubbel bijhouden. Geen gedoe meer dankzij de automatische link.

Over Spinoza IT

Spinoza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online systemen. Dat betekent dat gegevens van het ene systeem, bijvoorbeeld bestellingen in een webwinkel, automatisch doorgezet worden naar een ander systeem, bijvoorbeeld een online boekhoudpakket. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Spinoza IT via www.webwinkelfacturen.nl.